Beş Rus bir Arap ediyor

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Antalya Koordinatörü Saraydere, Arap turistin daha fazla para harcadığını söyledi.

Beş Rus bir Arap ediyor
Beş Rus bir Arap ediyor
GİRİŞ 08.02.2016 09:41 GÜNCELLEME 08.02.2016 11:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kuzey Afrika ve Ortadoğu'dan Antalya'ya turist çekmek için yapılan zirvede konuşan BAKA Antalya Koordinatörü Osman Erol Saraydere, Arap turistelerin Ruslar'a göre beş kat daha fazla para harcadığını söyledi.

Saraydere yaptığı açıklamada, zirvede 3 binin üzerinde görüşme yapılmasının hedeflendiğini söyledi. Organizasyonda 40'ın üzerinde Türk Hava Yolu yetkilisi olduğunu ifade eden Saraydere, ikili görüşmeler sonunda anlaşmalar da imzalanacağını vurguladı.

Saraydere, "Antalya'da Araplara yönelik bu kadar büyük organizasyon yapılmamıştı. Arap turistler daha fazla harcama yapıyor. Büyükelçileri de burada ağırladık. Bir Rus tatil için ortalama 800 dolar harcarken bir Arap turisti 4 bin dolar harcıyor. Dört, beş Rus'un tatil için harcadığı ancak bir Arap'ın harcadığına tekabül ediyor. Sayı olarak Rus turist sayısını bulamasak da hacim olarak kesinlikle erişebiliriz" diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • Erzincanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Esed in meshebi ne bilirmisin Ali garadaş alevi öldürülenler Sünni kemal in desteği bundandır
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    E rusunda baska avantajlari var
    Cevapla
  • Barbaros 8 yıl önce Şikayet Et
    50 arap 1 türk etmez
    Cevapla
  • simyager 8 yıl önce Şikayet Et
    Ali vardan kardeş bilmeden ahkam kesme.
    Cevapla
  • Erol 8 yıl önce Şikayet Et
    Ali vardan, Doğru söylüyor,""vatan sevgisi imandandır "imandan"" Maalesef bu suriyelilerde bu yok "kadin ve yaşli çocuklar tabi istisnadır" 15.milyonluk ülkenin 8.milyonu savaştan kaçtı.. Savaştan bile menfaat çikartip avrupaya, Yerleşme hesabi yapiyor bu vatan hainleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle