Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri

GTB Başkanı Tiryakioğlu, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına giren Gaziantepli 3 firmayı kutladı

Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri
Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri
GİRİŞ 11.08.2015 15:48 GÜNCELLEME 11.08.2015 15:48

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB)  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri yarışmasında ilk 100'e giren Gaziantepli firmaları kutladı.

Tiryakioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri arasında İlk yüze giren Gaziantepli 3 şirketin başarılarının devamını diledi.

İstanbul'da düzenlenen törende Gaziantep'ten 3 şirketin ödül almasından büyük mutluluk ve onur duyduklarını belirten Tiryakioğlu, "Büyüyen ve gelişen her firmamız şehrimiz  ve ülkemiz adına geleceğe yönelik yapılan en büyük yatırımdır. Dileğimiz bu sıralamalarda daha fazla Gaziantepli şirketin yer alması" ifadelerini kullandı.

Gaziantep'in gelişen sanayisi, tarımı ve ticaretiyle ülke ekonomisine ışık tuttuğunu vurgulayan Tiryakioğlu, üreten, istihdama katkı  sağlayan ve girişimci Gaziantep'in marka şehir unvanını her zaman elinde tutacağını dile getirdi.

KAYNAK: AA