Petrol 6 ayın en düşüğünü gördü!

Brent petrol, 44 sent düşerek 51.77 dolardan işlem görürken, gün içerisinde 51.50 dolara kadar gerileyerek en düşük seviyeyi gördü.

Petrol 6 ayın en düşüğünü gördü!
Petrol 6 ayın en düşüğünü gördü!
GİRİŞ 03.08.2015 10:01 GÜNCELLEME 03.08.2015 10:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Petrol fiyatları Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) tarafından Temmuzayında rekor seviyede üretim gerçekleşmesi ve Çin'den gelen zayıf verilerin ardından dünyanın en büyük ikinci petrol tüketicisinin ekonomik büyümesine dair endişelerle beraber kayıplarını genişletti. Brent petrolün varil fiyatı 44 sent düşerek 51.77 dolardan işlem görürken, gün içerisinde 51.50 dolara kadar gerileyerek 2 Şubat'tan bu yana en düşük seviyeyi gördü. Brent petrol 2014 yılının sonlarından bu yana gördüğü en uzun haftalık kayıp serisini gerçekleştiriyor. ABD ham petrolünün varil fiyatı da 36 sent kayıpla 46.76 dolardan işlem görürken, erken saatlerde 46.35 dolara kadar inerek 4 ayın en düşük seviyesini görmüştü. 

YORUMLAR 9
  • petrol fiyatı kim belirliyor 8 yıl önce Şikayet Et
    petrol fiyatını belirleyen koç grubu. TÜPRAŞ.. denetlemeyen ise epdk.. hükümetin olayla uzaktan yakından alakası yok..
    Cevapla
  • Gökçe Bozkurt 8 yıl önce Şikayet Et
    Ötv ve KDV yi de mi Koç grubu belirliyor ? Siz nerede yaşıyor, ne içip ne yiyorsunuz ? Bakar gözleriniz görmez olmuş !!!!
    Cevapla
  • Gökçe Bozkurt 8 yıl önce Şikayet Et
    Ötv ve kdv yi de mi KOÇ grubu belirliyor ?? Ya siz nerede yaşıyorsunuz ne okuyor ne içiyorsunuz ?
    Cevapla
  • Mustafa Kaya 8 yıl önce Şikayet Et
    Biraz düşünün arkadaşım, 5 kuruşluk indirim petrol devleri için milyar dolarlık zarar demek. EPDK'da sıradan bir bürakrat böyle bir kararı verebilir mi? Hükümet yetkilileri vatandaşı düşünmezse bu milyarlar zengini daha da zengin eder.
    Cevapla
  • zam 8 yıl önce Şikayet Et
    zammı kim yapıyor. yada enerji bakanı neden konuşuyor o zaman madem alakası yok
    Cevapla
  • MUSTAFA SEÇKİN 8 yıl önce Şikayet Et
    Neredesin hükümet diyeceğine neredesin BDDK demiş vatandaş. Bu millete bu fiyatlar müstehak.
    Cevapla
  • Gökçe Bozkurt 8 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar düşerse düşsün % 60 civarında verginin alındığı bir sistemde bize yansıması olmayacaktır. Kaldı ki dolar kuruyla çapraz eşleştirsen bile benzinin 4.20, motorinin 3.50 , lpg nin 1.80 seviyelerinde olması gerektiği kanaatindeyim ama maalesef petrol fiyatları ne kadar dip yaparsa yapsın devletin ve istasyonların karı her zaman tepede olacaktır. Benim aklıma takılan petrolün 100 dolara çıktığı zaman ne olacak :))
    Cevapla
  • uluçay 8 yıl önce Şikayet Et
    bizde ise fiyatlar hala 6 ayın en yükseğinde.neredesin bddk.sen ceza yazana kadar adamlar trilyon götürüyor zaten.senin vereceğin 50 bin-100 bin ceza ney ki.biraz da halka hizmet lütfen
    Cevapla
  • yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    hani benim payım, tüketiciye yansıyan pek bişey yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle