Bursa'da Contract Exho Fuarı hazırlıkları

 Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Bugün gıpta ederek baktığımız uluslararası fuarları Bursa olarak çok daha yüksek kalitede gerçekleştirebilecek potansiyele sahibiz" değerlendirmesinde bulundu.

Bursa'da Contract Exho Fuarı hazırlıkları
Bursa'da Contract Exho Fuarı hazırlıkları
GİRİŞ 24.07.2015 14:17 GÜNCELLEME 24.07.2015 14:17

BTSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Contract Hotel Expo Bursa Fuarı’na ilişkin lansman toplantısı, Burkay, TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuar danışma kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve firma temsilcilerinin katılımıyla kentte bir otelde gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Burkay, BTSO öncülüğünde fuarcılık atağına kalkan Bursa'nın, uluslararası nitelikte yeni bir fuara daha ev sahipliği yapmaya hazırlandığını bildirdi.

Türkiye'de otel, restoran, kafe ve hastane sektörüne kontrat işleri yapan güçlü tedarikçileri ilk kez bir araya getirecek Contract Hotel Expo Bursa Fuarı'nın (Hotel, Restoran, Hastane ve İkram Endüstrisi İş Kontratları Fuarı), 11-14 Kasım'da yapılacağını aktaran Burkay, üretim ve ihracatın lokomotif kenti Bursa'yı fuarcılık alanında da cazibe merkezi haline getirmek istediklerini kaydetti.

Burkay, bu kapsamda doğru projelerin ortaya konulması gerektiğine değinerek, "Bugün gıpta ederek baktığımız uluslararası fuarları Bursa olarak çok daha yüksek kalitede gerçekleştirebilecek potansiyele sahibiz. Bulunduğumuz coğrafyada 2-2,5 saatlik uçuş mesafesinde 1,5 milyar insan yaşıyor. Contract Hotel Expo Bursa Fuarı ile firmalarımızı nitelikli alıcılarla buluşturarak işletmelerimizin pazar payını artırmayı hedefliyoruz. Bursa iş dünyasından yaptığımız işlere katkı koymalarını bekliyoruz" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA