'Samar' adlı yatta bir hafta tatil 650 bin Euro

"Samar" isimli lüks yatta bir hafta tatil yapmak isteyenlerin 650 bin Euro kira bedeli ödemesi gerekiyor.

'Samar' adlı yatta bir hafta tatil 650 bin Euro
'Samar' adlı yatta bir hafta tatil 650 bin Euro
GİRİŞ 05.07.2015 15:01 GÜNCELLEME 05.07.2015 15:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kuveytli iş adamı Yusuf Ahmed Alghanim'a ait, İngiliz bayraklı "Samar" isimli lüks motoryat, Muğla'nın turistik ilçesi Marmaris'e geldi. Yatta bir hafta tatil yapmak isteyenlerin 650 bin Euro kira bedeli ödemesi gerekiyor.

İLÇEDEKİ MARİNALARA SIĞMADI

Dünyanın en büyük yatlarından birisi olan, 77 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğindeki "Samar", ilçedeki marinalara sığmadığı için Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştırıldı. Üzerinde bir helikopter de taşıyan motoryat görenlerin ilgisini çekti. Bazı tatilciler Yatlimanı bölgesine giderek yatın önünde fotoğraf çektirdi.

BİR HAFTALIK KİRASI 650 BİN EURO

Akaryakıt ve malzeme ikmalinin ardından yatın Güney Ege koylarındaki mavi turuna devam edeceği belirtildi. Liman yetkilileri yatta Alghanim veya yakınlarının bulunup bulunmadığı konusunda açıklama yapmazken, "Samar"ın haftalık kirasının 650 bin Euro olduğu kaydedildi.

Helikopter pistinin yanı sıra misafirler için ayrı asansörün bulunduğu yatta, yemek odası, bar, spor salonu, buhar odası, iki havuz, 3 su jeti ve küçük bir otomobil bulunuyor. 7 kabin yer alan yatta personelle birlikte 44 kişi kalabiliyor. Geliştirilmiş küresel seyir yeteneğine sahip yat, 16,5 knot hıza çıkabiliyor. Yat, genelde Arap ve Avrupalı zengin iş adamlarınca Akdeniz ve Ege'de mavi tur için kiralanıyor.

YORUMLAR 3
  • murat cesur 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bu paraları nerden buluyor...Allah bunun hesabını çok ağır soracaktir elbet
    Cevapla
  • hac salih 8 yıl önce Şikayet Et
    suriyede insanlar ne halde,kuveytli iş adamının ingiliz bayraklı yat'ı ne denebilir ki
    Cevapla
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    "boğazına düğümlensin!" denilebilir...
    Cevapla