PTT'ye iş için başvuru İnternetten

PTT Genel Müdürlüğü'nün toplam 1619 memur ve dağıtıcı kadrosuna başvuracak adaylar, tercihlerini yarından itibaren 3 Mart'ta kadar internet yoluyla yapacaklar.

PTT'ye iş için başvuru İnternetten
PTT'ye iş için başvuru İnternetten
GİRİŞ 23.02.2006 14:33 GÜNCELLEME 23.02.2006 14:33
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek tercih alınma süreci dün
başladı. Tercih kılavuzunda yer alan kadro ve sözleşmeli pozisyonlar arasından tercih yapmak isteyen adaylar, yarınla 1 Mart arasında bankaya yerleştirme ücretini yatıracaklar.

Ücretin bankaya yatırıldığı gün ile tercihin yapıldığı gün arasında en az 2 iş günü bulunması gerektiği için adaylar, tercihlerini yarından itibaren 3 Mart 2006 tarihine kadar internet yoluyla yapacaklar.

PTT Genel Müdürlüğü'nün açıktan atama yapılacak kadro ve sözleşmeli pozisyonları için tercih kılavuzları ve formları ÖSYM'nin "www.osym.gov.tr" adresli internet sitesinde yer alıyor. Tercih kılavuzunda kadrolar ve sözleşmeli pozisyonlar lisans ve ortaöğretim düzeyleri ayrı olmak üzere yer alıyor.

Kılavuzda yer alan kadro ve sözleşmeli pozisyonlar arasından tercih yapabilmek için adayların 2004-KPSS'ye girmiş olmaları ve girdikleri öğrenim düzeyinde 3 Mart 2006 tarihinden önce mezun olmaları ve bu sınavdan ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekiyor.

Tercih kılavuzunda yer alan kadro ve sözleşmeli pozisyonlara yapılacak tercihlerde lisans mezunları için 2004-KPSSP3 ve ortaöğretim mezunları 2004-KPSSP4 puanları esas alınacak.

PTT Genel Müdürlüğü'nün 11 avukat dışında alacağı memur kadroları illere göre şöyle:

"Adana 20, Ankara 50, Antalya 15, Bursa 15, Hatay 5, İstanbul 203, İzmir 20, Kocaeli 20, Rize 5, Tekirdağ 5"

Kurumun alacağı dağıtıcı kadrolarının illere göre dağılımı da şöyle:

"Adana 65, Ankara 183, Antalya 50, Bursa 60, Denizli 15,
Diyarbakır 15, Eskişehir 15, Gaziantep 35, Hatay 35, İstanbul 502, İzmir 150, Kırklareli 17, Kocaeli 70, Kahramanmaraş 5, Muğla 8, Tekirdağ 25."

YORUMLAR 11
  • vatansever 16 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK NEFİS BİR YAZI... Ellerine sağlık bacım.. Nede güzel ifade etmişssiniz söylemek istediklerimizi.. Ne diyeyim..Allah O\'nları islah etsin..
    Cevapla
  • Mustafa ERDEM 16 yıl önce Şikayet Et
    İşte Gerçek Bir Aydın.... Süpersin işte bu kadar olur böyle yazılır şu MAHALLE BASKISI, Patetes Baskısı ha. Aklın ile bin yaşa emi. Eline sağlık. Kalemine Sağlık. İşte bunu kıskanıyorlar, bunu sevmiyorlar. Başı örtülü nasıl yazar olur, gazeteci olur, doktor olur, eczacı olur, hemşire olur, Aslında bunlar hem akılları güzel, hem de tenleri güzel kızlardan olmalıydı şöyle açık saçık göze ve gönle hitap eden dimi. Yaaa Onların kıskandıkları bizim bacılarımızdır. Baş örtüsü falan değil. Biz okumayalım ki onlar, yönetsinler bizi....
    Cevapla
  • superukala 16 yıl önce Şikayet Et
    simdiye kadar hic söyleyen yazar cizer olmadi ama bu mahalle baskisi alevi lerin söylemi. Burda alevi vatandaslarimizi rencide etmek niyetinde degilim bir kisim alevi oldugunu iddia eden ve ateistlerden hic farki olmayan kesimden bahsediyorum. ben sahsen tanidigim bir alevi vatandasin anlattigindan yola cikarak bunu söylüyorum diyorduki: \"Biz eskiden oruc tutmadigimiz halde gece kalkar sahura kalkiyormus gibi kandil yada mumlarimizi yakardik\" hatirlarsaniz yalancinin mumu yatsiya kadar yanar sözüde bu yüzden cikmistir alevilerin cikartmasidir yatsiyi kilmadan yattiniz denir diye yanarmis mum
    Cevapla
  • Metin Yazar 16 yıl önce Şikayet Et
    Mahalle baskısından sonra ev baskısını da gündeme getirebilirler.. Bir adım sonrası,mütedeyyin ailelerin cocuklarini baskıya maruz kalmasinlar diye ailelerinden kopararak gençlik kamplarina goturmek olabilir. Hatta mütedeyyin ailelere cocuk sahibi olma yasagini da getirmek isteyen sivri zekalar çikabilir. Zaten şimdiden mızıkmaya başladılar. Solun oylarinin azalmasinin sebebi gericilerin! çok cocuk yapmalariymiş:) FB\'li bir gerici baba! cocugunun GS\'li olmasina bile karisamazken,başkasina mi karisacak. Mahalle baskısı mı dediniz?!?!
    Cevapla
  • levent akçalık 16 yıl önce Şikayet Et
    Hoşgörü İklimi-2. 4. Kürt bölgelerimiz Osmanlı Zamanında olduğu gibi siyasi, idari, mali, askeri özerk bir yapıya kavuşmalıdır. 5.Başörtüsü zulmü derhal bitirilmelidir. Kızlar hem ilköğretim hem de Üniversitelerde hemde kamu kurum ve kuruluşlarında başörtüsü kullanabilmedir. 6.İnanç, ibadet,özgürlüğü tekrar tesis edilmelidir, herkes her inanç sahibi özgürce dininin gereklerini yerine getirebilmelidir. Bu bağlamda Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendimizin öncüsü olduğu, dünyaya rehber olduğu Dinlerarası diyalog çabalar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle