Türkçe Konuşan Gişimciler ATB’yi ziyaret etti

ATB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bakiler: - "Borsa olarak tüm alt yapı yatırımlarımızı gerçekleştirerek, çağdaş anlamda borsacılık için önemli adımlar attık"

Türkçe Konuşan Gişimciler ATB’yi ziyaret etti
Türkçe Konuşan Gişimciler ATB’yi ziyaret etti
GİRİŞ 07.05.2015 10:25 GÜNCELLEME 07.05.2015 10:25

Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Bakiler, borsa olarak tüm alt yapı yatırımlarını yaptıklarını ve çağdaş anlamda borsacılık için önemli adımlar attıklarını ifade etti.

ATB'den yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında Türkiye’ye gelen 21 ülke ve 5 özerk bölgeden 47 katılımcının Ankara Ticaret Borsası’nı ziyaret ettiği bildirildi.

Açıklamaya göre, Bakiler, ziyarette, borsa olarak tüm alt yapı yatırımlarını yaptıklarını belirterek, çağdaş anlamda borsacılık için önemli adımlar attıklarını kaydetti. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında toplam 650 girişimcinin Türkiye’yi geldiğini aktaran Bakiler, "Sizleri aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu ziyaretinizle, önemli işbirliği imkanlarına kavuşacağınıza inanıyoruz. Bugün burada, tek millet birçok ülke gibiyiz" ifadelerini kullandı.

Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, Irak, İran, Kazakistan, Kosova, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kırgızistan, Makedonya, Moldova, Özbekistan, Romanya, Rusya Federasyonu, Sırbistan-Sancak, Tacikistan, Türkistan, Ukrayna ve Yunanistan’dan gelen ziyaretçiler 4 ilde inceleme yapacak.

KAYNAK: AA