Sigorta Cini 2 yaşında

Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, kuruluşundan bu yana Türkiye’de beş farklı şehirde 17 mağazaya ulaştı.

Sigorta Cini 2 yaşında
Sigorta Cini 2 yaşında
GİRİŞ 18.04.2015 14:01 GÜNCELLEME 18.04.2015 14:01

‘Mahallenizin sigortacısı’ olmayı hedefleyen Sigorta Cini, ikinci yaşını doldurduğu 2015 yılı sonunda 25 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Her ailenin hayatın beklenmedik olaylara karşı güvence altında olması gerektiğine olan inançla 2013 yılı Nisan ayında kurulan Sigorta Cini’nin ulusal lansmanı Ekim 2013'te gerçekleştirdi. İstanbul, Ankara, İzmir, Çorlu ve Kocaeli’nde 17 mağazaya ulaşan Sigorta Cini, 2015 sonuna kadar 25 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

2015 yılında yeni mağazalar için uygun lokasyon arayışlarını sürdürdüklerini belirten Sigorta Cini Genel Müdürü Pieter-Bas Vos, “İkinci yılımızı doldurduğumuz 2015 yılında mevcut bulunduğumuz beş şehre ilave olarak Türkiye genelinde yayın ağımızı artırmak istiyoruz. Müşterilerimizin Sigorta Cini’nden hizmet alırken, kendilerini ev rahatlığında hissetmesini istiyoruz. Mağazalarımızı da bu ihtiyaçları karşılayacak şekilde özenle seçiyoruz. Mağaza sayımızı hızla artırarak sektörün ve poliçe hacminin büyümesine katkı sağlamayı hedefliyor; sigorta bilincinin ülke çapında yükselmesine katkıda bularak pastayı büyütmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Türkiye’nin ilk sigorta mağaza zinciri olarak müşterilerine yedi büyük güvenilir firmadan hem kendileri hem de ailelerinin ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürünleri sunan Sigorta Cini şu anda Axa Sigorta, Ergo, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Genel Sigorta, Aksigorta ve NN Hayat ve Emeklilik ile birlikte çalışıyor.

‘Yüz yüze sigorta mağaza zinciri’ olarak piyasaya giriş yapan Sigorta Cini, kolay ulaşılabilir mağazaları üzerinden ürün faydalarıyla ilgili şeffaf karşılaştırma ve profesyonel tavsiye hizmetleriyle müşteri odaklı bir hizmet anlayışı sunuyor.

Sigorta Cini Hakkında:

Türkiye’nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, NN Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, sigortacılık hizmetini mağazalaştırarak sigortanın kolay ulaşılır olmasını hedefliyor. Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini mağazalarında, müşteri odaklı hizmete büyük öncelik veriliyor. Sigorta Cini mağazalarına sigorta ihtiyacı ile gelen müşterilerin öncelikle sigorta ihtiyaçları kişiye özel olarak analiz edilerek, hangi ürünlere ihtiyaçları olduğu belirleniyor. Sunulan tarafsız danışmanlık hizmetiyle, müşteriler kendi ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü bulma imkânına sahip oluyor. Teklif aşamasında ise poliçe evraklarında bulunan tüm detaylar müşteriler için kolaylaştırılıyor; basit, kolay anlaşılır ve kafa karıştırmayan bir sigorta hizmeti sunuluyor. Sigorta Cini mağazalarında, AKSigorta, AXA Sigorta, ERGO, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Genel Sigorta şirketlerinin kasko ve trafik poliçelerinden oluşan oto sigortaları, konut, zorunlu deprem sigortası, tamamlayıcı sağlık ile NN Hayat ve Emeklilik’in hayat ve bireysel emeklilik ürünleri hakkında danışmanlık hizmeti verilmektedir.