Boş eve gelen fatura şok etti

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde boş eve, Aras Edaş Elektrik Dağıtım şirketi tarafından 39 bin 126 liralık elektrik faturası gönderildi.

Boş eve gelen fatura şok etti
Boş eve gelen fatura şok etti
GİRİŞ 30.01.2015 12:06 GÜNCELLEME 30.01.2015 13:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Doğu Anadolu bölgesinde 7 ilde elektrik dağıtım hizmeti veren Aras Edaş, Doğubayazıt'ta kimsenin yaşamadığı boş eve bir aylık elektirik kullanım bedeli olarak 39 bin 126 lira 40 kuruşluk fatura gönderdi.

Ağrı Caddesi üzerindeki Urartu apartmanı 6 nolu daireye boş olduğu halde fatura kesen elektrik dağıtım şirketine tepki gösteren ev sahibi Cahit Tan, "Evim şu anda tadilat aşamasında. Bir evin değil bir fabrikanın yıllık tüketimi bu kadar olamaz. Bu mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum" diye konuştu.

Boş eve 39 bin lira elektrik faturası

Araş Edaş Elektrik Dağıtım şirketi yetkilileri ise faturada yanlışlık olduğunu düzeltileceğini belirtti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • hasan cahit 9 yıl önce Şikayet Et
    geçen ay gelen faturam ile yeni gelen faturam da birim fiyatında fark var bu yüzden de elektrik faturam hep 30 tl fazla geliyor yada az geliyor anlamadım 5 tl fark olur 10 tl olur 30 tl olmaz.
    Cevapla
  • efe 9 yıl önce Şikayet Et
    zam geldi kardeşim zam
    Cevapla
  • hadi 9 yıl önce Şikayet Et
    Elektriğe gizli zam yapildiginida aciklarmisin sayın meslektasim
    Cevapla
  • ismail aybek 9 yıl önce Şikayet Et
    saçma haber belli ki hatalı okuma söz konusu işletmeye gidip yetkili kişiye başvurduğu anda faturası otuz saniyede düzeltilir. her ay elli kişinin bu tarz hatalı faturasını düzeltiyorum. haber değeri bile yok bence.
    Cevapla
  • selim 9 yıl önce Şikayet Et
    bu işin artık cılkı çıktı,hükümetin acil bu duruma el atması gerekiyor,yıllar önce kapatılan aboneliklere bile borç çıkarılıyor,evlere haciz yollanıyor,bu hakka sığmaz.
    Cevapla