Mehmet Ali Bulut'un imza gününe yoğun ilgi

Gazeteci-yazar Mehmet Ali Bulut’un yeni kitabı Elfabe'nin imza gününe kitap severler yoğun ilgi gösterdi.

Mehmet Ali Bulut'un imza gününe yoğun ilgi
Mehmet Ali Bulut'un imza gününe yoğun ilgi
GİRİŞ 27.01.2015 09:32 GÜNCELLEME 27.01.2015 09:32

Gazeteci-yazar Mehmet Ali Bulut’un el ve yüz çizgilerinden karakter tahlili yapabilmeyi anlatan "Elfabe" adlı yeni kitabı için Kadıköy Nezih Kitabevi’nde düzenlenen imza gününe kitapseverler yoğun ilgi gösterdi.

Kitabevinde okurlarıyla buluşan Bulut, yeni kitabı Elfabe ile birlikte diğer kitaplarını da imzaladı. İmza gününe yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, kitaplarını Bulut’'a imzalatmanın ve onunla söyleşi yapabilmenin mutluluğunu yaşadı.

Etkinlikte okurların özellikle Elfabe ile ilgili yoğun ilgi ve soruları ile karşılaşan Bulut, okurların sorularını cevaplamak, onlardan geri bildirimler alabilmek adına imza günlerinin çok önemli olduğunu belirterek, Elfabe ile ilgili şunları söyledi:

"Elfabe, idrakin keşfi kadar eski, tecrübeye dayalı bir ilim olup, el ve yüz çizgilerinden, tavır ve davranışlarından insanların kabiliyet ve kapasitelerini okuma sanatıdır. Nasıl ki bir yabancı dili bir günde öğrenemiyorsak, Elfabe için de her şeyi bir günde veya bir haftada öğrenmeye kalkışmak sadece hevesinizi kırar. Elfabeyi okurken kendi elinizden ve arkadaşlarınızın (huylarını bildiğiniz) ellerinden, orada yazılanları test etmeye çalışın. Bir günde veya bir haftada öğrenmeye kalkışmayın."

Bulut,  ayrıca  imza gününde okurlarla bir araya gelmekten oldukça mutlu olduğunu vurgulayarak, "Ben kitaplarımı insanlara fayda sağlaması için yazıyorum. Bir kitabı imzalarken o kitabı veya başka kitaplarımı okumuş olan okurun gözünün içine baktığımda onların bundan bir şekilde faydalandığını görüyorum. Kitaplarımı kendisi okumuş, faydalanmış ve etrafına tavsiye etmiş birçok okurum var. Hatta eşi, dostu, çocuğu, arkadaşları için kitaplarımı imzalatmaya gelenler var. Kitaplarımı etkinliğe gelen tüm okurlarım için büyük bir zevkle imzaladım. Oldukça kalabalıktı. Çok mutluyum. Yazarlar okurlarıyla sık sık bir araya gelmeliler." dedi.

İmza gününde yazarın yayında yer alan Hayat Yayınları Genel Müdürü Ali İhsan Bayrak, kitabın İngilizceye de çevrileceğini belirterek, Hayat Yayın Grubu’nun yakın dönemde uluslararası pazarlara açılmak için anlaşma imzaladığını ve Elfabe’nin de diğer  çok satan kitaplarla birlikte 120 ülkede 40.000’e yakın satış noktasında okuyucu ile buluşacağını söyledi.