ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel:

"Yakında Çanakkalemiz için farklı projelerimizin müjdesini vereceğiz"

ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel:
ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel:
GİRİŞ 26.01.2015 16:07 GÜNCELLEME 26.01.2015 16:07

Ccedil;anakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Güven Barış Yüksel, yakında Çanakkale için farklı projelerin müjdesini vereceklerini söyledi.

Yüksel, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Özkurnaz, Mustafa Kansu, Selçuk Semizoğlu, Emin Aydoğan ve Genel Sekreter Sema Sandal ile ÇTSO Çanakkale Evi'nde düzenlediği basın toplantısında, projelerini anlattı, gelişmeler hakkında bilgi verdi.

"Alın terinin, yetim hakkının temsil edildiği kurumlarda kişilere değil, memlekete hizmet esastır diyerek" çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Yüksel, "Biz sadece konuşan bir kurum değiliz. Yakında Çanakkalemiz için farklı projelerimizin de müjdesini vereceğiz" dedi.

Yüksel, yaklaşık 6000 üyeyi temsil eden bir kurum olarak, Çanakkale ekonomisine katkı sağlayacak, Çanakkale'ye kalıcı eserlerle katkı sunacak, kenti "marka" yapacak projelerle, yerelde kalkınmaya destek vermeye gayret ettiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Çanakkale'nin gelişimi için yakınmak, oturup beklemek yerine her zaman üzerimize düşeni fazlasıyla yapmayı tercih ettik. Hizmet etmeyi görev bildik. Çünkü bu kurumda sizlerin de içinde olduğu üyelerimizin alın terini temsil ediyoruz. Koltuk ve makama değil hizmete memur olduğumuzu ısrarla söylemek istiyorum. Böyle bir görev anlayışı ve disiplinde, gayretlerimizin sonucunda da biliyorsunuz pek çok projemizi hayata geçirdik."

ÇTSO'nun devam eden bası projeleri hakkında bilgi sunan Yüksel, "ÇTSO olarak bizim tartışmamak gibi, kendimizi anlatmamak gibi bir şansımız yok. Ne yaparsak eleştirilere de açığız. Eserimizi de koyuyoruz. Yapıcı olan, gelecekle ilgili Çanakkale için hayırlı bir şey sunan tüm kurumların öneri ve iş birliğine açığız" diye konuştu.

KAYNAK: AA