Kırşehir TSO ile Türkiye Finans arasında protokol imzalandı

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Türkiye Finans arasında, oda üyelerine uygun koşullarda hizmet sunulmasına ilişkin protokol imzalandı.

Kırşehir TSO ile Türkiye Finans arasında protokol imzalandı
Kırşehir TSO ile Türkiye Finans arasında protokol imzalandı
GİRİŞ 23.01.2015 19:08 GÜNCELLEME 23.01.2015 19:08

Kırşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, banka ile oda arasında, oda üyelerine avantajlı hizmetler sunmak üzere hazırlanan protokolün imza töreninde yaptığı konuşmada, üyeleri için kaliteli ve nitelikli hizmet sunmaya devam ettiklerini söyledi.

Türkiye Finans ile yaptıkları protokol çerçevesinde üyelerin birçok avantaj elde edeceğini ifade eden Ekicioğlu, "Havale ve EFT işlemleri internet üzerinden yapıldığı zaman ücret alınmayacak. Üyelerimizin kullanacağı taşıt kredilerinde vade maksimum 36 ay, gayrimenkul ve makine ekipman alımlarında ise 60 aya kadar vade uygulanacak. Güncel takas çek masrafında ise yüzde 50 indirim uygulanacak" dedi.

Ekicioğlu, desteği ve iş birliği dolayısıyla Türkiye Finans Kırşehir Şube Müdürü Mehmet Bülent Tokgöz'e teşekkür etti.

Tokgöz ise protokol kapsamında oda üyelerine banka kredilerinde 10 puanlık indirim avantajı sunulacağını vurgulayarak, "Cazip kredi imkanları sunacağımız üyeler, ATM'den hızlı kredi de çekilebilecekler" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Tokgöz ve Ekicioğlu protokolü imzaladı.

KAYNAK: AA