PTT'den yılbaşı kampanyası

PTT AŞ,27-31 Aralık tarihlerinde postaya verilecek yurt içi kargo ve APS kurye gönderim ücretlerinde yüzde 10 indirim kampanyası uygulayacak

PTT'den yılbaşı kampanyası
PTT'den yılbaşı kampanyası
GİRİŞ 17.12.2014 14:03 GÜNCELLEME 17.12.2014 14:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

PTT AŞ'den yapılan açıklamada, vatandaşların yurt içi kargo ve APS kurye gönderimlerinde dikkat etmesi gereken hususlara yer verildi.

Açıklamada, gönderici ve alıcı adreslerinin tam, doğru ve okunaklı yazılmasının, tebrik kartı zarflarının ağızlarının kapatılmamasının, postayla gönderilecek hediyelik eşyaların taşıma sırasında hasar görmemesi için iyi ambalajlanmasının hizmetlerin daha sağlıklı yürütülmesine yardımcı olacağı bildirildi.

Açıklamaya göre PTT AŞ, 27-31 Aralık tarihlerinde postaya verilecek yurt içi kargo ve APS kurye gönderim ücretlerinde yüzde 10 indirim kampanyası uygulayacak.

PTT tarafından yılbaşına özel tebrik kartı kampanyası da düzenlendi. Bu amaçla bastırılan 1 milyon tebrik kartı, PTT merkezleri, üniversiteler, alışveriş merkezlerinde kurulan stantlarda vatandaşlara ücretsiz dağıtılacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • engin kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    ptt treni kaçırdı herşeyi kargo firmalarına kaptırdı şimdi kalkmış onlarla yarışıyor..ptt nin müdürlerinin aldığı paralar külliyen haramdır
    Cevapla