Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Gül:

"Karabük'ün ciddi bir sanayi ve sendika kültürü var"

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Gül:
Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Gül:
GİRİŞ 05.12.2014 20:55 GÜNCELLEME 05.12.2014 20:55

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül, Karabük'ün ciddi bir sanayi ve sendika kültürü olduğunu söyledi.

Gül, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu'nu ziyaret ettinde yaptığı konuşmada, sendika olarak Karabük'te çok güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi..

Karabük'te işçilerin gelecekleri için büyük gayret sarf ettiklerini belirten Gül, "Şehre artı değer katan Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) yönetimi ile sendika olarak iyi ilişkiler içindeyiz. Bu da kentte hem iş barışını hem de sosyal barışı birlikte getiriyor. İnanıyorum ki bu daha çok artarak devam edecek. Karabük'ün ciddi bir sanayi ve sendika kültürü var. KARDEMİR'in şehre katacağı artı değerler daha da artacak. Kentin büyümesinde sanayileşmesinde ve gelişmesinde büyük bir payı var" diye konuştu.

Gül, geçirdiği rahatsızlık sonucu 6 Aralık 1997'de yaşamını yitiren Eski Hak-İş Genel Sekreteri ve eski Çelik-İş Sendikası genel başkanlarından Metin Türker için yarın Öğlebeli Mahallesi'ndeki anıt mezarının başında anma töreni düzenleneceğini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Alimoğlu, Gül ve beraberindekilere teşekkür etti.

Gül, daha sonra Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever'i de makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

KAYNAK: AA