Kış geldi, yurt dışı turlar ucuzladı

Farklı ülkeleri gezip görmek isteyen tatilseverler, kış kampanyaları çerçevesinde uygun fiyatlara yurt dışı turlarını satın alabiliyor.

Kış geldi, yurt dışı turlar ucuzladı
Kış geldi, yurt dışı turlar ucuzladı
GİRİŞ 25.10.2014 12:33 GÜNCELLEME 25.10.2014 12:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bir turizm firmasının satış ve pazarlama müdürü Sarp Özkar, Kurban Bayramı'nın bitmesiyle yurt dışı turlarında sonbahar ve kış promosyonlarının da başladığını anlattı.

Yerli turistlere yılın bu dönemlerinde, çok uygun fiyatlarla yurt dışına gitme imkanı sunulduğunu belirten Özkar, "Yıl boyunca bir daha rakamlar bu kadar düşmeyecektir" dedi.

Bugüne kadar hiç yurt dışına çıkmayan ancak gitmek isteyenler için kasım-aralık dönemin bir fırsat olduğunu vurgulayan Özkar, özellikle Avrupa'yı içine alan çok sayıda tur ol söyledi.

Sezonunda yurt dışı seyahatine çıkanların uçak bileti aldığı rakamlara bu aylarda tur paketi satıldığını bildiren Özkar, "Vatandaşlar dilerlerse 149 avrodan başlayan fiyatlarla 3 gece, 4 günlük bir Bosna Hersek veya Makedonya seyahati gerçekleştirebiliyor. Ayrıca Yunanistan'da Selanik-Kavala turu 179 avro. Avrupa'nın en güzel şehirleri Prag, Roma ve Belgrad da sadece 199 avrodan satılıyor. Paris'e değil tur, uçak bileti bile bulunamayacak bir fiyata 4 günlük turu sadece 269 avroya gidilebiliyor. Bu mevsimde ılıman bir iklime sahip Barcelona'da da 4 gün 249 avroya konaklanabiliyor" diye konuştu.

Yılbaşı turları geçen yıldan daha ucuz

Özkar, yılbaşı akşamını da kapsayan turların satışlarının şimdiden başladığını da söyledi. Yeni yıla yurt dışında girmek isteyenler için de değişik seçenekler hazırladıklarını açıklayan Özkar, "Yılbaşı tur paketleri de geçtiğimiz yıllara göre son derece uygun. 269 avrodan başlayan rakamlara satılıyor" ifadesini kullandı.

Ekonomik imkanların artmasıyla yurt dışına çıkışların ve seyahatlerin de çoğaldığına işaret eden Özkar, yeni kültürler tanımak, yeni yerler görmek isteyenlerin yurt dışı turlarına taleplerinin de fazla olduğunu dile getirdi.

Sarp Özkar, Türklerin genelikle yurt dışı tatilleri için en fazla Roma'yı tercih ettiğine dikkat çekti. Özkar, ödeme kolaylıkları da sağladıklarına değinerek, "Dileyenler peşin fiyatına 9 aya varan kredi kartı taksit imkanlarıyla ayda 49 liradan başlayan ödemelerle promosyonlu yurt dışı turlarını satın alabiliyor" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    1968 yılından beri almanyadayım her sene yurduma koşarak geldim, İspanyaya bir seferinde turlabir haftalık seyahat yaptık edindiğğimiz tecrübe yemek meselesidir almanyanın her yerinde kendimize uygun yiyecek bulabiliriz fakat yaptığımız seyahatte önünüze ne koyarlarsa ya yiyeceksiniz veye sipariş edeceksiniz oda pahallı ve beklemek mecburiyyetindesiniz ! Türkiyeden yabancı ülkelere gidenler belkide aman sende diyip önlerine ne gelirse yiyorlardır ! !
    Cevapla