Türkiye en ucuza uçulan ülkeler sıralamasında

Türkiye bir küresel ulaşım anketine göre dünyada en ucuza uçulabilecek 7. ülke oldu.

Türkiye en ucuza uçulan ülkeler sıralamasında
Türkiye en ucuza uçulan ülkeler sıralamasında
GİRİŞ 28.08.2014 00:20 GÜNCELLEME 28.08.2014 00:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Berlin merkezli seyahat arama sitesi GoEuro, dünyada en ucuza uçulabilecek ülkeler sıralaması yaptı. Türkiye bu ankette İspanya ve Amerika'nın ardından 7. sırada yer aldı.

DÜNYANIN EN UCUZU HİNDİSTAN

Wall Street Journal'ın haberine göre dünyanın en ucuz uçak biletleri Hindistan'da satılıyor. Yüksek yakıt ve havaalanı ücretlerine rağmen Hindistan'daki havayolları genelde maliyetin altındaki fiyatlardan bilet satıyor. Ankete göre Hindistan'daki uçak bileti fiyatları o kadar ucuz ki havayolları ile seyahat etmek trenle seyahatten daha ucuza denk geliyor.

MALİYE BAKANI BUNU BEĞENDİ

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin 7. sırada yer aldığı bu anketi sosyal medya hesabından paylaştı. Şimşek haberi "Havayolu halkın yolu..." notuyla paylaştı.

İŞTE EN PAHALIDAN EN UCUZA ÜLKELERE GÖRE UÇAK BİLETLERİ

YORUMLAR 1
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    bu fiyatlar ic hatlar icin olmali yada avrupaya 6 ay evvelden alinmis biletlerde. cunku bu yil biletler o kadar cok pahali idi ki nerede ise tatilcilerin yarisi araclari ile gitmeyi tercih ettiler paris turkiye ici 600 den baslayip 900 avroyu buluyodu dusunun 5 kisilik aile kisi basi 700 den 3500 avro eder bu da 3 tam aylik eder yani 12 ayin 3 ay ini bilete vericen orda yedigin ictigini de ko yilin yarisi gitti yada bu fiyatlar turistler icin olmali cunku ben 1 bilete 700 verir iken elin gavuru tas patlasin 600 avro ya 1 hafta 5 yildizli otelde tam pansiyon kaliyo ucak dahil hemde turiste kiyak normal vatandasa is yapanlara kazik
    Cevapla