Torba Yasa'da önemli gelişme

Milyonlarca kişinin beklediği Torba Kanun Tasarısı Eylül'de yasalaşacak.

Torba Yasa'da önemli gelişme
Torba Yasa'da önemli gelişme
GİRİŞ 20.08.2014 13:19 GÜNCELLEME 20.08.2014 13:19
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış


AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli komuoyunda Torba Kanun Tasarısı olarak bilinen tasarıyla ilgili takvime işaret etti.

Canikli, 28 Ağustos'tan sonra komuoyunda Torba Kanun Tasarısı olarak bilinen tasarıyı kanunlaştırmak için çalışacaklarını bildirdi.

 

YORUMLAR 10
  • Hüsamettin YALÇIN 9 yıl önce Şikayet Et
    ikramiye yılı. ikramiye yılı halen 30 hani 35 e çıkarılacaktı ne oldu onu bekliyoruz.35 yıllık bir memur emekli olduğunda 30yıl üzerinden ikramiye alıyor ama geçen 5 yıl süresinde emekli keseneğini ödüyor yani bu para bizden kesilen para devlet kendisinden bir şey vermeyecek.Bunu bekliyoruz.
    Cevapla
  • Ey İnsanlık! 9 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorum da memur ya da memur gibi işi olanlar ağlıyor!!!. Peki ben gibi özel sektörde,tekstilde,asgari ücrete kölelik yapanlar ne yapacak?Biz hakkımızı kimden isteyeceğiz?Allah aşkına bırakın bu işleri.Tuzunuz kuru.3 kuruş daha fazla almak için kendinizi paralıyorsunuz.850 liraya ev geçindirmeye,aileyi bir arada tutmaya çalışıyoruz.Buna rağmende Erdoğanı destekliyoruz.Tuzu kurular hiç burada yorum yapmasın.Hükümet gerçek işçinin,köle gibi muamele görenin hakkını versin artık!!!
    Cevapla
  • ender kara 9 yıl önce Şikayet Et
    MEMURA 1 DERECE NEREDE. 2008 den beri 1 derece bekliyorum. bu haksızlığa kim yanıt verecek acaba. benim gibi milyonlarca memur var. lütfen çalışma bakanım ve hükümet yetkilileri bu problemi çözün.
    Cevapla
  • Recep GÜLER 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu Torbada Hurda Yasası,,Varmı???. Türk Otomotiv sektörünü uçuracak;Çevreye salınım karbonmonoksiti azaltacak ve bir çok yansanayi sektörüne can katacak''Hurda Otomobil Teşvik Yasası,,Torbadamı???
    Cevapla
  • erkan gören 9 yıl önce Şikayet Et
    KAMUDA ÇALIŞAN ÜNİVERSİTELİ İŞÇİLERE KADRO BEKLİYORUZ.... Lütfen sayın başbakanın verdiği sözü tutmasını bekliyoruz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle