Kaçak elektrik denetiminde olay

Diyarbakır'da kaçak elektrik denetimine çıkan Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) ekipleriyle köylüler arasında gerginlik yaşandı

GİRİŞ 08.07.2014 17:19 GÜNCELLEME 08.07.2014 17:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bismil ilçesine bağlı Kazancı ile Türkmen Hacı köyünde jandarma ekiplerinin gözetiminde DEDAŞ'a bağlı 15 ekip kaçak elektrik denetimi yapmak istedi.

JANDARMA BİBER GAZIYLA MÜDAHALE ETTİ
Köylüler, DEDAŞ ekiplerine tepki gösterdi. DEDAŞ ekiplerine taş ve sopalarla saldıran köylülere, güvenlik güçleri biber gazıyla müdahale etti.

Olayda, biber gazı kapsülü sonucu Mahsum Güneri (17) ayağından, yoldan geçen bir aracın camlarının kırılması sonucu araç içerisinde bulunan Ferhat Aykal (12) da başından yaralandı. Yaralı Güneri ve Aykal, Bismil Devlet Hastanesine kaldırıldı. Güneri yapılan ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.

Yaşanan olayda DEDAŞ'a ait 12 araç hasar gördü. Araçların içinde bulunan evraklar ve cihazlar köylüler tarafında yakıldı. Bazı DEDAŞ çalışanları da köylüler tarafından darp edildi.

YORUMLAR 2
  • Bülent Gürbüz 9 yıl önce Şikayet Et
    Oh ne alaaa.... Hem kaçak elektrik kullan ben müslümanım de tüm ülkenin hakkını ye hemde gelen görevliye saldır... Adamlar resmen, biz kaçak elektirk kullanıyoruz ne işiniz var diyorlar..
    Cevapla
  • şafak gündogdu 9 yıl önce Şikayet Et
    adeletin seveyim senin ülkem . bir tarafda arsız olacaksın yüzsüz olacaksın yakıcaksın yıkacaksın ülkenin askerini polisini kamu kurumunu döveceksin hizmetin iyisini alacaksın haklı olacaksın bir tarfdan namuslu vatandaş olacaksın tedaş gaski sana abone vermeyecek seni kacaga teşvik edecek.
    Cevapla