Turkcell'den 'İşte Mobilim' uygulaması

Turkcell kurumsal müşterilerine yönelik "İşte Mobilim" uygulamasını hayata geçirdi.

Turkcell'den 'İşte Mobilim' uygulaması
Turkcell'den 'İşte Mobilim' uygulaması
GİRİŞ 28.05.2014 11:05 GÜNCELLEME 28.05.2014 11:05

Turkcell açıklamasına göre, Türkiye'de bir ilk olan uygulama aracılığıyla, şirketler çalışanlarıyla etkin iletişim kurarken, çalışanlar da iş süreçlerini hızlandıran ve kolaylaştıran uygulamalara akıllı telefonlarından ulaşabiliyor.

"İşte Mobilim" uygulamasıyla şirketler, günün mesajını ve duyurularını tüm çalışanlarına iletebiliyor. Ayrıca, uygulama üzerinden yapılabilen anketlerle çalışan memnuniyeti ve bağlılığının ölçülmesi konusunda da şirketlere aradıkları çözümü sunuyor.

Söz konusu uygulama üzerinden günlük yemek menüsü, personel servisi bilgileri, şirket çalışanlarının iletişim bilgilerine de erişilebiliyor. Bunların yanında, "İşte Mobilim" uygulaması şirket çalışanlarına iş arkadaşlarının doğum günleri, yemek kartında kalan kredi miktarı gibi bilgileri de sağlıyor.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, "İşte Mobilim" uygulamasıyla hem şirketlerin hem de çalışanların hayatını kolaylaştırdıklarını belirterek, iş dünyasının vazgeçilmezi olan mobiliteyi işlerinin her alanında kullandıklarını kaydetti.

Kocabaş, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek grup çalışanlarına özel geliştirdikleri ve 15 bin çalışanın kullandığı şirket içi mobil uygulamaları olan "Turkcell Mobilim"in, kurumsal müşterileri tarafından da çok beğenildiğini anlatarak, bunun üzerine hizmet verdikleri 500 bini aşkın kurumsal müşterilerinin ihtiyaçlarından yola çıkarak "İşte Mobilim" uygulamasını hayata geçirdiklerini ifade etti.

Uygulamanın iş hayatının dinamizmi içinde çalışanları yavaşlatan bürokratik süreçleri en aza indirerek, hem şirketler hem de çalışanlar için verimliliğe önemli katkı sağladığını dile getiren Kocabaş, şunları aktardı:

"Şirket ile çalışan arasındaki iletişimin hızlı ve kolay bir şekilde kurulmasını da sağlayan uygulama, böylelikle çalışan bağlılığının ve memnuniyetinin yüksek tutulması konusunda da şirketler için önemli bir potansiyel taşıyor. Çalışanların iş hayatındaki genel ihtiyaçlarını belirleyerek 3 farklı kategoride toplam 14 farklı uygulamayı "İşte Mobilim"de bir araya getirdik. Çalışanlar cep telefonlarına yükleyecekleri tek bir mobil uygulamayla, şirket içi duyurulardan önemli telefonlara, kurumsal rehberden ürün kataloğuna kadar birçok bilgiye ''İşte Mobilim''den ulaşabilecek. Kurumsal müşterilerimiz kendi ihtiyaçlarına göre uygulamaya yeni özellikler de ekleyebilecek. Bu uygulamayla şirketler çalışanlarıyla etkin iletişim kurarken çalışanların da hayatları kolaylaşacak, asıl işlerine daha rahat odaklanabilecek."