Bill Ford, Erdoğan'a şoförlük yaptı

Erdoğan, Ford'un 3. fabrika açılışına katıldı. Açılışta fabrikada üretilen Ford Courier'ın direksiyona Bill Ford geçti, Erdoğan yan koltuğa oturdu.

Bill Ford, Erdoğan'a şoförlük yaptı
Bill Ford, Erdoğan'a şoförlük yaptı
GİRİŞ 22.05.2014 18:01 GÜNCELLEME 22.05.2014 18:11
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ford Otosan'ın Yeniköy fabrikasının açılışına katıldı. Törene Ford Motors Başkanı Bill Ford'un yanı sıra Rahmi Koç, Mustafa Koç, Ali Koç ve diğer aile fertleri de katıldı. Açılış töreninin hemen ardından fabrikada üretilen Ford Courier salona getirildi. Otomobilin direksiyonuna Bill Ford otururken Başbakan Erdoğan da yanına geçti ve otomobille bir süre turladılar.

FORD, ERDOĞAN'A ŞOFÖRLÜK YAPTI

Açılış töreninin hemen ardından fabrikada üretilen Ford Courier salona getirildi. Otomobilin direksiyonuna Bill Ford otururken Başbakan Erdoğan da yanına geçti ve otomobille bir süre turladılar.

Bill Ford, Erdoğan'a şoförlük yaptı
GALERİYE GİT
KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 10
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP için için kahrından çatlayacak bu görünüme !. Tabiki iyi olacaklar, hırlaşmadan koç hoplding zararlı çıkacağı aşikar !
    Cevapla
  • Yigit Alptug 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başbakanım. Hani Koç, Gezi de hükümete darbe yapanların finansörüydü ve faiz lobisi kurmuştu. Ne oldu da Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey bir yıl geçmeden Ford'a bindi.
    Cevapla
  • zafer_guler 9 yıl önce Şikayet Et
    Halil İbrahim. 1 - 15 yaşında 2 - Koç gurubunda beyaz yaka 3 - türkiye de yaşamıyor Yukarıdaki olasılıklardan en az iki tanesi halil ibrahim de var.
    Cevapla
  • Taha Erdoğan 9 yıl önce Şikayet Et
    Yerli Üretmedikçe.... Yerli otomobil üretmeyip , hala onların arabasını kullanırsan ülkende ; Şoförün de olur ... Yeter ki satılsın arabası burada..
    Cevapla
  • Asabi Adam 9 yıl önce Şikayet Et
    halil ibrahimcim. bence bu ülkenin yegane iftiharı sen ve senin zihniyetindir..90 yılda geldiğimiz seviye budur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle