Daha 3 gün olmadan ikinci bir zam daha

Tavan fiyat uygulamasının sona ermesinin ardından akaryakıt dağıtım şirketleri benzin ve motorinin satış fiyatlarına litrede 3 ile 9 kuruş arasında zam yaptı.

Daha 3 gün olmadan ikinci bir zam daha
Daha 3 gün olmadan ikinci bir zam daha
GİRİŞ 22.05.2014 09:29 GÜNCELLEME 22.05.2014 14:34
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Tavan fiyat uygulamasının sona ermesinin ardından akaryakıt dağıtım şirketleri benzin ve motorinin satış fiyatlarına litrede 3 ile 9 kuruş arasında zam yaptı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yapılan fiyat değişikliğiyle 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi Ankara'da 4-9 kuruş artarak 5,03-5,08 liradan satılmaya başladı. 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi İzmir'de 3-9 kuruş artarak 5,03-5,09 lira, İstanbul'da ise 3-9 kuruş artarak 5,01-5,07 lira oldu.

Motorinin litresi ise Ankara'da 4,34-4,40 lira, İzmir'de 4,33-4,38 lira, İstanbul'da ise 4,33-4,39 lira arasında satılacak.

Akaryakıt ürünlerinin perakende satış fiyatları, dağıtım şirketlerinin maliyetine ve rekabet şartlarına, illere ve söz konusu şirketlere göre litrede birkaç kuruş farklılık gösterebiliyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • recep gökçe 9 yıl önce Şikayet Et
    seçime endeksliydi. birkaç kuruş indi, çıkar çıkar çıkar 10 ağustosa beş kala 1-2 kuruş iner. sonra yine çıkar çıkar çıkar, 2015 seçimlerine birkaç gün kala göstermelik 1-2 kuruş iner. sonra yine çıkmaya devam..durmak yok.
    Cevapla
  • MEHMET ER 9 yıl önce Şikayet Et
    bizde bu rahatlık varken. Biz Türk milleti olarak her zamma: eyvah benzine yine zam - mazota yine zam gelmiş derken yerimizden kalkmazsak, sesimizi olmadık şeylerde yükseltipte, en önemli konulardan biri olan petrol zamlarını kuyruğumuzu kıstırp oturursak daha çok düşecek diye bekleriz. Bir zamanlar benzin 1 dolar olacak derken şimdi nerelere vardı. Bunu düşünenler nerede. Yok yok yok... Olur olmadık şeylerde ayaklanan, sokağa dökülen kişiler asıl konuların dışında kalıyor. Temiz siyaset kuralları içinde petrol fiatlarını görüşüp kamuya aktarsa, kamuyu bilinçlendirse bu zamların arası belki açılacak, belkide geriye dönüş olacak diye düşünüyorum. Bir zamanlar İngiltere' de kelle vergisi adı altında çıkartılan vergi: yapılan gösteriler neticesinde hükümeti bile alabora etmişti. Ayaklanmadan, polisimize taş, molotof atmadan, güzel güzel, temiz siyaset kuralları içinde hakkımızı ararsak netice alamayacağız diye bir kuşkumuz olmasın...
    Cevapla
  • embafer han 9 yıl önce Şikayet Et
    gercek suçlu kim?. epdk milletin öfkesini absorbe etmek için kurulmuş,içi boş bi kurum.Asil suçlu olan ve kızgınlığın muhatabi maliye yonetimidir.Büyüklerden toplanamayan vergi,kümesteki kazlardan yolunmaktadir.litrede %70 vergiyi maliye pompacilar vasitasiyla topluyor.1.5tlye al,3tl vergi koy,5 tlye sat.içerde pahaliliktan satilamayinca da yurtdisina gene 1.5tl den geri sat.ona da ihracat de..
    Cevapla
  • ercan şen 9 yıl önce Şikayet Et
    birisi dur desin artık...... dolar artar zam olur, dolar düşer zam olur,dolar yerinde sayar zam olur....sonra baktılar ki ortam gerilir , mehter bölüğü gibi 2 ileri 1 geri yaparlar. üç gün 3 kuruş indirirler sonra 10 kuruş arttırırlar. yeter artık ...bu ülkenin insanları bunu hak etmiyor....
    Cevapla
  • metinistanbul 9 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomimiz çok iyi gidiyor benzine mazota zam gelse ne olur. Ekonomimiz çok iyi herkes ev araba alıyor benzine zam gelmiş kimin umurumda depoları doldurur gezeriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle