Bank Asya'dan flaş ortaklık açıklaması

Bank Asya, Katar'ın en büyük İslami bankası olan Qatar Islamic Bank (QIB) ile stratejik ortaklık kurulması amacıyla münhasır görüşmelere başladı.

Bank Asya'dan flaş ortaklık açıklaması
Bank Asya'dan flaş ortaklık açıklaması
GİRİŞ 25.03.2014 18:32 GÜNCELLEME 25.03.2014 18:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Asya Katılım Bankası'ndan KAP'a yapılan açıklamada, "Katar'ın en büyük İslami bankası olan Qatar Islamic Bank (QIB) ile stratejik ortaklık kurulması amacıyla münhasır görüşmelere başlanmıştır. Bu görüşmeler, QIB'nin Bank Asya'da stratejik ortak olması amacıyla yapılmaktadır. Ortaklık tesis sürecinin yasal izinlerin alınması ile birlikte kısa süre içerisinde neticelendirilmesi planlanmaktadır" denildi.

YORUMLAR 6
  • ERDAL EKİCİ 10 yıl önce Şikayet Et
    Boş. Allahım Devletimize Hayınlık yapanları Ajanlık yapanları Casuzluk yapanları Niyetlerine,Emellerine Ulaştırtma.Allahım işlerini,niyetlerini,emellerini,hesaplarını bozguna uğrat İşelerini niyetlerini ümitlerini tersine çevir;Yüce Allahım. Sen herşeyin en iyisini bilirsin.Senin herşeye gücün yeter Allahım.Aminn
    Cevapla
  • Hilmi AYDIN 10 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah kökünüz kazınır. Benim bildiğim belki 30 yıldan beri cemaat,hizmet diye biliyorduk.Bu Millet Ödünç aldığı parayı fitre zekat,hayır diye verdi ,30 yıl sonra Bu millet anladı asıl hizmeti ülkesini ajanlık yaparak başka ülkelere hizmet ettiğini.Rabbim perişan etsin kökükazınır inşallah.
    Cevapla
  • Murat Diniz 10 yıl önce Şikayet Et
    Katar'ın en büyük İslami bankası'nda hiç akıl yokmuş. Şimdiden katarlı yetkililer dinelemelere karşı önlem alsınlar telefonda konuştuklarına dikkat etsinler.
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Sakın ortak olmayın bunlarla. Batan bankayı size kakalamasınlar.
    Cevapla
  • isim siz 10 yıl önce Şikayet Et
    Batıyorlar... Herkes parasını çekiyor ... Batıncada bizi HÜKÜMET batırdı diyecekler biz ortaklık yapmak istedik izin vermedi diyecekler.. "PARA"lel 'den herşey beklenir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle