Bakan Zeybekci: Montajı millet yapacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Bunların işleri güçleri montaj. Kendileri sürekli montaj yaptığı için bizi de öyle zannediyorlar. Montaj hâla devam ediyor" dedi.

Bakan  Zeybekci: Montajı millet yapacak
Bakan Zeybekci: Montajı millet yapacak
GİRİŞ 14.03.2014 14:07 GÜNCELLEME 14.03.2014 14:07

Ekonomi Bakanı Zeybekci, MİT'in TIR'larını durdurup bu ülkeyi dünyaya rezil etmeye çalışanların hesap vereceğini söyledi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli'nin Çameli ilçesini ziyaret etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, AK Parti Çameli Belediye Başkan adayı Cengiz Arslan'la birlikte meydana doğru yürüyen Bakan Zeybekci'ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Uzun bir yürüyüşün ardından meydana gelen Bakan Zeybekci halkı selamladı. CHP bayraklarının da asılı olduğu meydanda konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kendilerine yönelik büyük saldırıların olduğunu söyledi.

"TÜRKİYE'Yİ KARIŞTIRMAK İSTEDİLER"

17 Aralık'ta yalan ve iftira kampanyası başlatıldığını belirten Bakan Zeybekci, şöyle konuştu: "Türkiye'yi karıştırmak istediler. Çünkü bunların iktidara gelme umudu yok. Türkiye'deki her vatandaşa sorun. Muhalefet partilerinin iktidara gelme umudunun olmadığını herkes biliyor. Asla gelemezler, gelemeyecekler. Tek umutları ülkeyi karıştırıp milletin iradesini kenara koyup bir fırsat bulup ucundan hükümet olmak. Artık o dönemler geçti."

"ASIL MONTAJI MİLLET YAPACAK"

Muhalefetin mitinglerinde sürekli montaj yapıldığını iddia ettiğini ifade eden Zeybekci, şunları söyledi: "Bunların işleri güçleri montaj. Kendileri sürekli montaj yaptığı için, bizi de öyle zannediyorlar. Montaj devam ediyor. Urfa'da, Uşak'ta, Kütahya'da montaj devam ediyor. Millet bunlara öyle bir montaj yapacak ki bir daha montaj kelimesini dahi ağızlarına alamayacaklar. Bir daha montaj falan yapmayacaklar. Onu da beceremiyorlar." Bu memlekette her kim vatandaşın bir kuruşluk menfaatine el uzattıysa o eli kıracaklarını anlatan Zeybekci, sözlerini şöyle tamamladı: "Verilmeyecek hesabımız da yoktur. Samimiyetlerine inandığımız o kardeşlerimizin mensubu olduğu o gruplarda, bu ülkeye ihanet eden aklını ve ruhunu düşmanlarımıza satanlar var. Bizim kardeşlerimize bir şey dediğimiz yok. Yüzde 99.9 bizim canımızdır. Onlarla yolumuza devam edeceğiz. Ancak geri kalan kısım var ya, kendini ve ruhunu satanlar, onlardan hesap soracağız. Hesabını verecekler. Bu ülkenin MİT'in TIR'larını durdurup da dünyaya rezil etmeye çalışanlar hesap verecek. İşadamlarımızı rezil etmeye çalışanlardan hesap soracağız."