Dünya bu fotoğrafı konuşuyor

Kuraklık sadece Türkiye'yi değil kuzey yarım kürenin pek çok noktasını vurdu.

Dünya bu fotoğrafı konuşuyor
Dünya bu fotoğrafı konuşuyor
GİRİŞ 03.03.2014 16:11 GÜNCELLEME 03.03.2014 16:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kuraklığın can yaktığı kentlerden biri ise ABD'nin California kenti. Ülkenin pamuk deposu olarak bilinen kent şu an son yüzyılın en büyük kuraklığını yaşıyor.

Bu fotoğraf ise Haziran 2011'de California'daki Folsom Gölü'nde çekildi.

Bu fotoğraf ise Ağustos 2013'te aynı gölde çekildi. Fotoğrafta gölün tamamen kuruduğu açıkça görülüyor.

İki fotoğraf arasındaki fark ülkede kuraklığın geçen yıl ne kadar can yaktığını gözler önüne seriyor. Bu yazın ise dünya için geçen yıldan daha da kurak olacağı bilim insanları tarafından belirtiliyor.

YORUMLAR 5
  • xmenbln 10 yıl önce Şikayet Et
    1 resim herseyi anlatir ... resimle mesaj vermek buna denir..... öyle resimler vardirki o resimden müthis bir mesaj alirsiniz... 1 fotograf ile bütün bir olayi anlatirisniz.. bu gencte belki kendi yasadigi bölgedeki KURAKLASMAYA dikkat cekmek icin her sene ayni yerde RESIM cektirmis ... DÜNYAMIZ gittikce isiniyor... kuraklasiyor... SUYUMUZ AZALIYOR diye ... aynisi TÜRKIYEDE olmuyormu ? barajlarimiz cekilmiyormu ? 20-30 sene icinde PETROL YERINE SU ICIN SAVAS cikacak denilmiyormu ? ... ama bakyiorumda ... YORUMCULARIN cogu adamin KILOSU - DONU ile ugrasiyor .. ne diyelim ... TORUNLARINI DÜSÜNMEYENLERIN eglencesi bu olsa gerek ..
    Cevapla
  • atakan ozubir 10 yıl önce Şikayet Et
    ENTERESAN. cok enteresan bu arkadasın baska ısı gucu yok aynı pozu farklı zamanlarda vermek ıcın mı beklemıs ustelıkte aynı bokser le gercekten ılgınc bır o kadarda komık kafasındakı sapka da aynı :):):)
    Cevapla
  • murat hakan 10 yıl önce Şikayet Et
    iki resim arasındaki fark... çocuk biraz kilo almış:))
    Cevapla
  • Gülderyası 10 yıl önce Şikayet Et
    musa kolcu..... İki yıl sonra o şortu bulamayacak kadar kıtlık kıranda yaşamadığımıza göre; bunda hayret edilecek bir şey olmasa gerek ! :D
    Cevapla
  • musa kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    kuraklık. göldeki cekilmiş iki farlı fotağrafda dikat ceken olay adam iki yıl boynca aynı yerde aynı şortla beklemiş ( iki yıl boyunca aynı yerde poz vermek için şortu sanki hiç cıkarmamış)
    Cevapla