Halkbank'tan müthiş başarı

Halkbank'ın 23-25 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen bono halka arzına yatırımcının ilgisi yüksek oldu. Toplam talep miktarı planlanan halka arz değerinin 1,6 katını aştı.

Halkbank'tan müthiş başarı
Halkbank'tan müthiş başarı
GİRİŞ 26.12.2013 18:44 GÜNCELLEME 26.12.2013 18:57
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Halkbank'tan yapılan açıklamada yatırımcının yoğun ilgisi üzerine 750 milyon lira olarak planlanan ihraç değerinin 1 milyar liraya yükseltildiği belirtildi.

Halkbank Hazine Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Murat Uysal, "Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olarak kazançlı yatırım ürünlerini müşterilerimizin hizmetine sunmaktan gurur duyuyoruz. Bankamızın bu kapsamda altıncısını gerçekleştirdiği bono ihracını başarıyla tamamladık. İhracımıza gelen yatırımcı talebi ihraç edilmesi planlanan miktarın önemli ölçüde üzerinde olduğundan ihraç tutarımızı yükselttik. Bu sonuç müşterilerimizin bankamıza duyduğu güvenin kanıtıdır. Halkbank bu güvenden aldığı güçle faaliyetlerine aynı kararlılıkla devam edecektir" dedi.

20 Haziran 2014 vadeli Halkbank bonosunda basit faiz % 9.13, bileşik faiz % 9.35 olarak gerçekleşti. Bonolar 175 gün vadeli olarak işlem görecek. Bono ihracından yurt çapındaki sabit getirili menkul kıymet yatırımcıları ve mevduat müşterileri yararlanabilecek.

YORUMLAR 27
  • TEOMAN BEY 10 yıl önce Şikayet Et
    musa kardeşe. tarih 17 aralık 1 ons altın 1233 dolar türkiyede gram altın 80.50tl tarih 27 aralık dünyada altının fiyatı düşer 1 ons altın 1213 dolara. peki türkiyede ne olur. gram altının fiatı çıkar 84.50 tl ye. bune demek? TL'nin DEĞER KAYBI DEMEK. çok güzel bakara suresinden örnek vermişsin faiz yemek haramdır doğrudurda. Gram faiz yemem ama tüm paramı halk banka taşıycam. türk parası neden değer kaybetti. birileri faizsiz kazanç der kendi kazanır. dersane devam etsinder kendi kazanır. şu altın tablsuna bakın ve sorumlulara hatırlatın bakara suresini, tekrar haıtrlatın. "allahtan korkun" der bakara suresi... bu yüzden paramı halk banka taşıycam...
    Cevapla
  • Hakan DOĞRU 10 yıl önce Şikayet Et
    Musa YÜKSEL'e. Musa kardeşim evet doğru söylüyorsun ama sistem bu şekilde kurulu eğer bu sistemi çökertmek istiyorsak bu sistemi kuranları kendi silahlarıyla vurmamızın dışında başka bir yol yok ne yapalım ??? başka bir çıkış yolu göster ?
    Cevapla
  • Musa Yüksel 10 yıl önce Şikayet Et
    Faiz. Bakara 278 - Ey iman edenler! Allah'tan korkun ve artık faizin peşini bırakın, eğer gerçekten müminler iseniz. 279 - Eğer böyle yapmazsanız, o zaman Allah ve Resulü tarafından size savaş açılmış olduğunu bilin. Eğer tevbe ederseniz, sermayeleriniz sizindir. Haksızlık etmezsiniz, haksızlığa da uğramazsınız.... Faiz apaçık haramken ve Allah ve Rasulu bununla savaş halindeyken nasıl oluyorda daha fazla insanı faize bulaştırdık diye gururla insanlara sunarlar. Şimdi bu başarımıdır yoksa yakıtı insanlar ve taştan olan cehenneme insanları kestirmeden göndermek midir? Nede az düşünüp aklediyoruz....
    Cevapla
  • Ahmet Ka 10 yıl önce Şikayet Et
    devletin bankası.... ben şahsen devlet bankalarını kullanırım, herkese de öneririm
    Cevapla
  • Ali Dogan 10 yıl önce Şikayet Et
    zarar. hani 4 milyara yakin zarar vardi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle