Benzine yine zam geldi!

Son dönemde doların rekor kırması benzin fiyatlarına zam olarak yansıdı.

Benzine yine zam geldi!
Benzine yine zam geldi!
GİRİŞ 24.12.2013 16:53 GÜNCELLEME 24.12.2013 16:56
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Son dönemde doların rekor kırması benzin fiyatlarına zam olarak yansıdı. Benzinin litre fiyatına geceyarısından itibaren 13 kuruş zam yapıldı.

Zam sonrasında 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4,95 liraya çıkacak. Böylece 5 liraya sadece 5 kuruş kalacak. Benzine en son 16 Aralık'ta 7 kuruşluk indirim yapılmıştı.

YORUMLAR 11
  • mehmet say 10 yıl önce Şikayet Et
    eeee. iranın paraları bitti bundan sonrası Inşaallah hayırlı olur.
    Cevapla
  • OTTOMAN EMPİRE 10 yıl önce Şikayet Et
    yıldırım kardeş... daha önce dolar, benzin ve asgari ücret ile ilgili kıyaslamaları 2002 ve 2012 yıllarına göre yaparak cevap vermiştim diğer arkadaşlara..... o dönemi şartlarına göre 1 doların ne demek oldugunu bilmen gerekir önce... bunun cevabını en güzel yiğit bulutun yazılarında görürsün... senin gibi bazı arkadaşlara daha önce çok izah ettim...
    Cevapla
  • Erzurumlu 10 yıl önce Şikayet Et
    ???. Yemin ediyorum ayıptır ya. Bu devlet bu kadar güçsüz mü arkadaş. Dolar çıktıysa vergiden 15 kuruş düş zamlanmasın benzin. Zaten 2.5 lira vergi almıyon mu? Vergiden düş vatandaşa yansıtma. Tabi sizene ki altınızda makam aracı var.
    Cevapla
  • yıldırım 10 yıl önce Şikayet Et
    Sanki. Ottoman Empire,öyle laflar etmişsin ki sanki 17 Aralık sebebiyle benzine bu zam geldi ve sanki sürekli gelmiyor ve sanki 2002 de 1 dolar bile olmayan benzinin şu an 2,5 dolar olmasının sebebi 17 aralık. Düşünerek yazman daha doğru olur. Unutma 17 Aralıktan hemen önce LPG ye tarihi bir zam yapılmıştı ve ortalıkta böyle bir olay da yoktu.
    Cevapla
  • metehan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    çok şükür başarılı bir maliye bakanımız var. lpg ye gelen 30 kuruş zamda dış güçlerin oyunuydu. benzine gelen bu zam gezicilerin oyunu hep oyun yaw bizim memlekette milletvekilllerine büroktatlara rüşvetçilere hortumculara asker lojmana ordu evine sosyal tesise makam arabasına para yetmiyor mecbur seni beni vergiye boğuyor becerikli maliye bakanımız ki bütçe açık vermesin bunuda maharetmiş gibi anlatıyor. yorum yapan arkadaş dünyada ekonomik kriz çoğu ülkeyi etkiledi bizi sözde teğet geçti neden mi bu alternatifi olmadığı için oy verdiğin akp nin mahareti değil krizden etkilenen tüm ülkeler üretime dönük sanayiye dönük ekonomileri olan ülkeler bizim ülkemiz sıkıştımı basar tekele benzine otoyola Allah ne verdiyse krizi teğet GEÇİRİR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle