Qatar Airways, Sabiha Gökçen'de

Qatar Airways, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan haftada 4 sefer gerçekleştirme kararı aldı.

Qatar Airways, Sabiha Gökçen'de
Qatar Airways, Sabiha Gökçen'de
GİRİŞ 05.12.2013 15:54 GÜNCELLEME 05.12.2013 15:54

İSG CEO'su Gökhan Buğday, Qatar Airways'in uçacak olmasının aralarında Avustralya, Hong Kong ve Tayland'ın da bulunduğu 100'ün üzerinde bağlantı noktası sayesinde Sabiha Gökçen'in uçuş ağını zenginleştireceğini belirtti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçan yabancı havayolu şirketlerine arasına Qatar Airways de katıldı. Türkiye'den halen iki farklı noktadan uçan Qatar Airways, 22 Mayıs 2014'te başlatacağı Sabiha Gökçen uçuşlarıyla birlikte, Türkiye'den uçuş sayısını haftada 18'e çıkarmış olacak. Qatar Airways'nın Sabiha Gökçen hattında 12 business class ve 132 ekonomi sınıfı koltuğa sahip 2 bölümlü bir Airbus A320 hizmet verecek. Qatar Airways, Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden ve gelen yolculara aralarında Avustralya, Hong Kong ve Tayland'ın da bulunduğu 100'ün üzerinde noktaya bağlantılar sunacak. Qatar Airways, Sabiha Gökçen'den Doha'ya haftada dört sefer yapacak. Pazartesi ve cumartesi günleri 19.05'da Sabiha Gökçen kalkışlı olacak seferler; aynı günler Doha'dan ise 13.55'te gerçekleşecek. Salı ve perşembe günleri ise Doha'dan 13.20, Sabiha Gökçen'den ise 18.35 seferleri yapılacak.

İSG CEO'su Gökhan Buğday, Qatar Airways'in, Sabiha Gökçen Havalimanı uçuş ağına katılmasının, İSG'nin koyduğu büyüme hedeflerine katkı sağlayacağını aktardı. Buğday, "İSG olarak pazarlama faaliyetlerimize aynı hızda devam ediyoruz. Bu faaliyetlerin en güzel meyvelerinden biri de, prestijli havayolu şirketlerinin portföyümüze eklenmesidir. Qatar Airways, bu çerçevede şüphesiz bizler için çok önemli bir kazanım. Qatar Airways ve yolcularını ağırlamaktan memnuniyet duyacağız" dedi.