Öğretmenler 1 hafta indirimli uçacak

Türk Hava Yolları (THY), 25 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenler, Yükseköğretim Kurumu'na (YÖK) bağlı üniversitelerde çalışan öğretim görevlileri ve ailelerine, yüzde 25 oranında indirimli uçma imkanı sunuyor.

Öğretmenler 1 hafta indirimli uçacak
Öğretmenler 1 hafta indirimli uçacak
GİRİŞ 20.11.2013 19:58 GÜNCELLEME 20.11.2013 20:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY ile Anadolujet iç hat seferlerinde geçerli olacak kampanyaya ait rezervasyon ve biletleme işlemleri, 21 Kasım-1 Aralık arasında yapılabilecek.

Kampanyadan faydalanacakların aile olması durumunda, aynı rezervasyon kaydında olunması ve aynı soyada sahip en fazla 5 yolcu olması gerekecek. Kampanyanın başlama tarihinden önce konfirme rezervasyon yaptırmış yolcular da indirimden faydalanabilecek.

YORUMLAR 7
  • demircikasabasicom 10 yıl önce Şikayet Et
    Kalıcı olmalı!. Vefakar öğretmenlere, yılda iki veya üç defa %50 tenzilatlı aileleriyle uçma hakkı tanınmalı, kalıcı olmalı.
    Cevapla
  • Harun Paşa 10 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenlerle ilgili haber istemiyoruz. Okul zamanı öğretmen bir hafta sonunda başka şehre gidecek kadar kadar çok mu para alıyor da kalkmış dalga geçer gibi indirimden bahsederek öğretmenden nasiplenememiş cahillere buralarda laf söyletiyorsunuz. Herkese yapıldığı kadar zam yapılır, öğretmenin tatili konuşulur; biri öğretmenler günü münasebetiyle daha sonra bir daha hatırlamayacağı bir zam ya da ikramiye yalanını ortay atar bir hafta on gün öğretmene atıp tutar millet. İstemiyoruz arkadaşım ne zam ne ikramiye ne indirim ne de başka bir şey. Herkese yapıldığı kadar yapılsın ne yapılıyorsa; haksızlığa uğramasın fazlabir şey istemiyoruz O KADAR!!!!
    Cevapla
  • hayri kozalak 10 yıl önce Şikayet Et
    1 mayıs?. ne dersiniz?
    Cevapla
  • Atila KOÇ 10 yıl önce Şikayet Et
    Eyvah eyvah. Okula uçakla gittiğimizi zannedecek ahali.
    Cevapla
  • Murat Yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenlik kutsal bir meslektir.. Öğretmen anne baba kadar önemlidir. Hatta kimi öğretmenler çocuklara anne babadan daha fazla fayda vermiş, daha fazla emek harcamıştır. Benim ilkokul yıllarımda öyle bir öğretmenim oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle