Sektörün ve tüketicilerin kalbi bu sempozyumda atacak

3. Uluslararası Tüketici Hukuku Sempozyumunu değerlendiren Tüketici Hukuku Enstitüsü Genel Başkanı Av. Hakan Tokbaş; "Sektörün ve tüketicilerin kalbi bu sempozyumda atacak" dedi.

Sektörün ve tüketicilerin kalbi bu sempozyumda atacak
Sektörün ve tüketicilerin kalbi bu sempozyumda atacak
GİRİŞ 12.09.2013 14:03 GÜNCELLEME 12.09.2013 14:03

Tüketici Hukuku Enstitüsü Genel Başkanı Av. Hakan Tokbaş, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştır:
TBMM, T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Rekabet Kurumu ve Doğuş Üniversitesinin düzenleyici kurulunda bulunduğu, Tüketici Hukuku Enstitüsü tarafından geleneksel olarak düzenlenen tüketici hukuku sempozyumları bu sene 21-22 Kasım 2013 tarihlerinde İstanbul'da yapılacaktır.

Sempozyumda birbirinden değerli, yerli ve yabancı akademisyenler, kamu kurumların ve sektörün üst düzey yetkilileri ve Yargıtay hâkimleri, gündemde olan meseleler ve sıklıkla yapılan hatalar ve yanlış uygulamalar konusunda sunumlar yapacaklardır.

Sempozyumda doğrudan ilgili sektörlerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile tüketici hakları konusunda merak edilen her şey masaya yatırılacaktır. Sempozyum hakkında detaylı bilgi www.isocl2013.com adresinden öğrenilebilmektedir.

Her sene sempozyumdan çıkan bildiriler ve sonuçlar, sektörün ve tüketicilerin kırmızı çizgilerini belirlemektedir. Özellikle bankacılık sektörü, otomotiv sektörü ve inşaat sektörünün sınırları bu sempozyumda çizilmektedir.

Sektörün ve tüketicilerin kalbi, Haber7.com 'un da basın sponsorluğunu üstlendiği bu sempozyumda atacaktır. Kamuoyunun şimdiden merakla beklediği sempozyuma kayıtlarımız devam etmektedir.