Sektörel rehberiniz bir milyon nokta

Türkiye'de bulunan pek çok ticari firmanın kaydının bulunduğu Bir Milyon Nokta firmaları aramak isteyen, onlar hakkında araştırma yapmak isteyen pek çok kişinin kolaylıkla erişebileceği bir internet portalı oluşturmuştur.

Sektörel rehberiniz bir milyon nokta
Sektörel rehberiniz bir milyon nokta
GİRİŞ 24.07.2013 13:15 GÜNCELLEME 24.07.2013 13:15

Türkiye genelindeki tüm il ve ilçelerdeki ticari işletmelerin reklamlarını firma rehberi olarak yayınlayan firmamız hem firmalara kendilerini tanıtma fırsatı sunmakta hem de aynı zamanda halkın aradığı herhangi bir firmayı hemen bulabilmesini sağlamaktadır. Bunun için http://www.birmilyonnokta.com adlı internet sitesi aracılığı ile pek çok kategoride firmaların tanıtımını yapan portal oldukça fazla fonksiyonludur. Bu nedenle de firmaların da firma arayışında olan vatandaşın da oldukça işine yaramaktadır.

İnternet reklamcılığının bu kadar geliştiği ve gerçekten de önemli bir yer edindiği günümüzde bu tarz bir rehber herkes için kullanışlı olacaktır. İnternet kullanıcısı araştırdığı herhangi bir şeyi isim ve kategori ile isim ve şehir adı ile firma adı ile ya da telefon numarası ile rahatlıkla arayabilecektir. Firmaların hangi kategoride olduğuna bakarak da arama yapmak mümkün olmaktadır. Yiyecek sektörü, yaşam ve insanlar, turizm ve seyahat, temizlik, tekstil, tarım, takı ve mücevherat, spor, sigorta, seramik gibi ve daha bir çok farklı kategori belirlenmiştir. Bu kategorilerin hepsi oldukça işlevseldir.

Etkili bir sektörel rehber olması söz konusu portalı çok daha tercih edilir kılmaktadır. Aynı zamanda firmalarla ilgili ayrıntılar vermesi de oldukça önemlidir. Tanıtıcı bilgiler de içeren birmilyonnokta hemen hemen her sektörden insanın kolaylıkla aradığını bulabileceği bir portal olduğu için pek çok avantaj sağlayacaktır. Söz konusu portal Solido Grup tarafından oluşturulmuştur. Solido Grup 1996'da kurulan ve o zamandan bu zamana kadar internet kampanyalarını yönlendiren bir ekiple çalışan öncü bir kuruluştur.