Bayraktar: Yassıada yapılaşmaya açılmayacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Yassıada'nın yapılaşmaya açılmayacağını, 'müze ve demokrasi adası' olacağını söyledi.

Bayraktar: Yassıada yapılaşmaya açılmayacak
Bayraktar: Yassıada yapılaşmaya açılmayacak
GİRİŞ 21.07.2013 00:46 GÜNCELLEME 21.07.2013 00:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fatih Fındıkzade'de Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul'a göç eden Trabzonluların artık gurbete değil, kendi memleketlerine geldiğini belirterek, Trabzonlu olmanın getirdiği büyük sorumluluklar bulunduğunu ve bunu yerine getirmede herkese büyük görevler düştüğünü kaydetti. Bu tür organizasyonların, insanları bir araya getirmesinin yanında önemli işlevler sağladığını aktaran Bayraktar, “Bu duygu, bu samimiyet Türkiye'de başka bir yerde yok, başka bir vilayette yok. Buradaki samimiyeti yakalama, bu duyguyu, bu kucaklaşmayı, beraberliği, bütünlüğü yakalamak herkese, her baba yiğide nasip olmaz. Bu, Trabzon'un kendi özelliğidir, güzelliğidir. Allah bu beraberliğimizi, birliğimizi, ahengimizi artırsın” diye konuştu.

Bakan Bayraktar, eski başbakanlardan merhum Adnan Menderes ve 2 bakanın idam kararının alındığı Yassıada'da, imar çalışmaları kapsamında yapılaşmaya açılıp açılmayacağı yönündeki soru üzerine “Orada imar falan yok. Orada sadece kültür müzesi yapılmak için bir imar planı yapılmıştır. Herhangi bir imar planı yapılacak diye bir şey yok” dedi.

YORUMLAR 1
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    avm olsa. fena mı olur
    Cevapla