Benzinden sonra motorine de zam geldi!

Motorinin litre fiyatına bu geceden itibaren 7 kuruş zam yapılacak.

Benzinden sonra motorine de zam geldi!
Benzinden sonra motorine de zam geldi!
GİRİŞ 22.05.2013 16:33 GÜNCELLEME 22.05.2013 16:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Motorin fiyatları 7 kuruş zamlandı. Bugünden itibaren geçerli (Gece saat 00.00 itibariyle) olacak zam sonrası 1 litre motorinin fiyatı 4 lira 14 kuruşa çıktı.

DÜN DE BENZİN ZAMLANMIŞTI

Akaryakıt dağıtım şirketleri benzin satış fiyatlarını litrede 10 kuruş artırdı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yapılan fiyat değişikliğiyle Ankara, İstanbul ve İzmir'de litresi 4,62-4,63 lira arasında satılan 95 oktan kurşunsuz benzin fiyatları 4,72-4,73 liraya çıktı. Motorin fiyatları ise değişmedi.

Akaryakıt ürünlerinin perakende satış fiyatları, dağıtım şirketlerinin maliyetine ve rekabet şartlarına, illere ve söz konusu şirketlere göre litrede birkaç kuruş farklılık gösterebiliyor.

YORUMLAR 8
  • asakir-i... 10 yıl önce Şikayet Et
    Benzinden sonramı.?. Benzinden öncede motorine zam gelmişti zaten.Haberin başlığı değişsin,şöyle olsun "Ardışık zam arkadaşlarından sıra motorine geldi" olsun.
    Cevapla
  • ALPEREN BOZKURT 10 yıl önce Şikayet Et
    yola devamm. yetmez ama yola devamm
    Cevapla
  • Libertas Infinitus 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne Sandığı Be Kardeşim!. Sandık gelince ne olacak? Sandıktan bir süre önce atraksiyonlar üst üste yapılır, medya verir gazı bir bakmışsın tüm bu zamlar, Reyhanlı bombası, Suriye beceriksizliği vs. hepsi unutulur. Ben bu seçimlerde AKP %60'ı aşar kanaatindeyim. Bu kadar zam yapılıp da bu kadar geçim sıkıntısında boğulup da bu milletin böyle tersinden tepki verdiğini hiç hatırlamıyorum. Bir şeyhler oldu bize ama nedir çözemiyorum...
    Cevapla
  • yunus doğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    ZAM GELMESİ BİR YANA. Halen daha kim ne derse desin bizde kullanılan motorin ve benzin özellikle'de motorin Avrupa standartlarına gelmedi yaklaşıyor litresine bu kadar para verelim'de birde %100 kaliteli olsa ayrıca çoğu bayi merkezi yerler hariç yakıt tanklarının temizliğini geç yaptırıyor kullanılan katkılar kalitesi tartışılır birde istasyon sahibi helal süt emmemiş İse vay halimize..
    Cevapla
  • ekrem bamyacıoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    1 GERİ 2 İLERİ . yolunuzu bulmuşsunuz 32 yaşındayım kaç tane hükümet değişti borcumuz vardı iyi yönetilmemiştik benzine zam yapılırdı. şimdi iyi gidiyoruz diyorsunuz gene benzine zam bu nasıl iş üniversitede tez konusu olur yapsak kimse çözemez her halde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle