Leke tutmayan halı satışları patladı

Naksan Holding markalarından Atlas Halı, yeni ürünü leke tutmayan Nano Halı'yı tanıtımının ardından bayilik isteklerine yetişemiyor.

Leke tutmayan halı satışları patladı
Leke tutmayan halı satışları patladı
GİRİŞ 11.05.2013 14:34 GÜNCELLEME 11.05.2013 15:16

Evde en çok tüketilen çay, kahve ve süt başta olmak üzere bütün meyve suları dökülmelerinden sonra leke yapmayan ürünlerine gösterilen ilgiden memnun olan Atlas Halı Genel Müdürü Meriç Bebitoğlu, "Bu ürün satışlarımızda patlama meydana getirdi, bayi adedimizi artırdı ve artırıyor." dedi.

Atlas Halı'nın Gaziantep'te imal ettiği Nano Halı, kir tutmamanın yanısıra gün ışığından ya da ev ampulünden aldığı enerji ile bakteri ve mikeları da üzerinde barındırmıyor, parçalanmalarını sağlıyor. Ayrıca üzerine dökülen sıvı veya katı şeyler, peçete ile silinip çıkartılabiliyor. Ağır lekelerde ise ılık su ya da renksiz kolonya kullanmak gerekiyor. Halının özelliklerini bu şekilde özetleyen Atlas Halı Genel Müdürü Meriç Bebitoğlu, Cihan'a yaptığı açıklamada ürünleriyle ilgili şimdeye kadar herhangi bir şikâyet almadıklarını belirterek, üretim aşamalarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"İmalat esnasında bir uygulama ile elyafları ve iplikleri nano yani küçük parçacıklar haline getiriyoruz. Halılarımız suyu ya da sıvıyı itebilen bir konuma geliyor. Buna bağlı olarak leke tutmuyor. Ürünümüz ışıktan yararlanarak lekeleri, bakterileri, mikeları aklınıza gelecek ve evi kirletecek tüm maddeleri parçalıyor. Örneğin halı, balkona çıkarılarak gün ışığından yararlanacak ya da evin içinde bir yere konularak ampülden yararlanacak ve kendini temizleyecektir."

Nano Halı'nın elyaf ve iplikleri kolay kolay terk etmediğini, bu yönü ile dayanıklı olduğunu aktaran Atlas Halı Genel Müdürü, ürünün 25 yıkamaya kadar nano yanını koruduğundan senelerce kullanılabildiğinden söz etti. Söz konusu ürünlerinin Nisan ayından bu yana vitrinlerde olduğunu dile getiren Meriç Bebitoğlu,"Hakikaten çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bunu gelen telefonlardan, maillerden ve sosyal ağdan anlıyoruz. Ürünlerimiz kalifiye, şu an şikâyet almadık. Fiyatların normal bir halıya yakın olmasından dolayı da övgüler alıyoruz." dedi. Bu çerçevede ürün satışlarının katladığını vurgulayan Bebitoğlu, şöyle devam etti:

"Bu aralar üretimi yetiştirme gayretindeyiz. Hakikaten Nano Halı satışlarda patlama meydana getirdi. Artık Atlas'ın tüm serileri süratle Nano Halı'ya dönüyor. Normal halıdan ayrı olduğu için ciddi taleple karşılaştı, bayi sayımızı da artırıyor. Halımız, kulaktan kulağa yayıldığı için kadınlar, ev hanımları diyalog halinde olduğu için satışlarımız iyi."

KAYNAK: CİHAN