İsrail, Azerbaycan'a silah satışını arttıracak

İsrail'in, Azerbaycan'a yaptığı silah ve askeri mühimmat satışını arttırmak istediği bildirildi.

İsrail, Azerbaycan'a silah satışını arttıracak
İsrail, Azerbaycan'a silah satışını arttıracak
GİRİŞ 11.01.2013 14:47 GÜNCELLEME 11.01.2013 14:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bakü kaynaklı APA haber ajansının bildirdiğine göre, İsrail Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Azerbaycan'a silah satışının artırılacağı belirtildi. İsrailli yetkilikler, Azerbaycan ile birlikte Brezilya, Polonya ve Vietnam'ın da silah satışında hedef ülkeler olduğunu belirtti. 

İsrail Savunma Bakanlığı, İsrail'in yıllık silah ihracatını 10 milyar dolar seviyesine çıkarmak istediğini duyurdu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Asum 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizlerin silahlanmaya ve kendimizi rahatca korumamizi artirmamizçin zemin ve israelin bu konuda bizi desteklediği için teşekkürümüzü bildiririz kardeş israelin bu yardimini almamiz şartdir ve bu dünyada kendimiz kendimizi korumazsak avrupadan falan yardim destek boşuna, kendimiz çaba harcamaliyiz bir îş yapmazsak gelen giden haksizca yerlerimizi işqal de eder paramizada el koyar
    Cevapla
  • Murat Diniz 11 yıl önce Şikayet Et
    bu işler sırayla. israilin ne biçim bir kanser olduğunu anlamak için yahudi kazığını yemek şart demek ki. yoksa kafalar dank etmiyor. şimdiden azerbaycan içinde örgütlenmeye başlamışlar. kanser hücreleri gibi yayılıyorlardır. avrupa başından attı kurtuldu. ispanya osmalıya gönderdi kurtuldu. ingilizler filistine gönderdi kurtuldu. uzak durmak şart. kesnilikle güvenilmeyecek sinsi fesat lanetli bir millet
    Cevapla
  • selamet 11 yıl önce Şikayet Et
    ifadem azerbaycan devletidir.. azerbeycanı yöneten devlet anlayışı ve devletin idarecilerini bu ülke farklı versiyonlarla ( inönü , demirel , ecevit , mesut , çiller , ergenekon ) gibi postallılar yada postal yalayıcıları olarak bizler gördük. milletten bi haber olan yönetim anlayışları yıllardır aynı şekilde azerbaycan halıkınıda yönetmektedir. transfer edilen rusyadandır belki ama zihniyetin aynısı bugün bizim muhalefette vardır.
    Cevapla
  • oguzhan 11 yıl önce Şikayet Et
    mesafeyi koyan azerbaycanlılar mı?. yoksa rusyanın maşası olan azerbaycan yöneticileri mi?rusya bir çok eski sowjet ülkelerine kendine yakın liderleri yerlestirdi ve önceden de vardı zaten .
    Cevapla
  • selamet 11 yıl önce Şikayet Et
    aha buyrun. şu türk milliyetçisi zatlar bu haberi okuyup kardeş olmakla kandaş olmak arasındaki farkı anlamaya çalışsınlar. sanmam becerebileceklerini ama azerbeycan her zaman bu millete mesafe koymuş bir devleti vardır. kimler gibi mi , sanırım siyasi akrabaları şu an türkiyedeki muhalefet olsa gerek. cehape , mehepe , detepe olabilir mi acaba :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle