Bitcoin'e bir yasak daha

Bitcoin ve türevi dijital para birimlerine karşı adım atan ülkeler kervanına Endonezya da katıldı.

Bitcoin'e bir yasak daha
Bitcoin'e bir yasak daha
GİRİŞ 08.12.2017 16:38 GÜNCELLEME 08.12.2017 16:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Özellikle son aylarda kırdığı rekorlar ile adını duyuran Bitcoin kuşkusuz kripto para piyasasının en çok yatırım alan üyesi. Ancak kripto paralara negatif yaklaşan ülkelerden biri olan Endonezya Bitcoin için çok konuşulacak bir adım attı.

Endonezya Merkez Bankası, dijital para transferlerinin yasaklanacağını duyurdu.

Endonezya Merkez Bankası yetkililerinden Onny Widjanarko, dijital paralara transferi yasaklayan yeni bir yasal düzenleme getirileceğini açıkladı.

YORUMLAR 4
  • Boş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bitcoin , dünyanın sayılı zengin ailelerinin tezgahladığı sanal bir para kurudur.Sanal saadet cinciri diyebiliriz.Pastanın büyük bir bölümünü tezgah sahibi yer.Kırıntılarını da yakın çevresine dağıtır.Sadece kullanıcı hatalarından(bu da düşündürücü bir konu), dolayı milyon dolar lar bir anda çöp oldu gitti.Bu sanal para biriminin zerre kadar garantisi yoktur.
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    bırakırmı alışmış hollandalı tefeciler. banknot para tefeciye köle demek maalesef bankaları elinde tutanlar bunu iyi biliyor.
    Cevapla
  • mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bu bitmidir piremidir nedir karşılığı varmı kim basıyor yarın alanın elinde kalmasın
    Cevapla
  • zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    altın gibi birşey misal altın ilk çıktığında neden tercih bir hem safiliğini kaybememiş olmaması hem az olmaması hem kolay taklidinin yapılamaması insanlar ala sata ala sata bu değere ulaşmış.aynısı bitcoin için geçerli altın gibi uzayda yer kaplamasada her hangi bir belleğin şifreli ve benzersiz olarak yer kaplamakta.sonuçta insanlar değer veriyor ala sata değeri artıyor.zaten herşeyin bir sınırı var 21 000 000 u geçemiyor.bunu düşünen matematiği bizim hizmetimize sunmuş.helal olsun
    Cevapla