Hiç kimse satmıyor! Çünkü fiyatı 30 kat artacak

ABD'de bir araştırma, yatırımcıların Bitcoin için astronomik beklentilerini ortaya koydu.

Hiç kimse satmıyor! Çünkü fiyatı 30 kat artacak
Hiç kimse satmıyor! Çünkü fiyatı 30 kat artacak
GİRİŞ 19.11.2017 11:06 GÜNCELLEME 19.11.2017 13:52
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Zimbabve'de yaşanan siyasi kaos ve Venezuela'daki temerrüt tartışmalarından sonra 8 bin dolar sınırına kadar yükselen Bitcoin için yatırımcılar daha gidecek çok mesafe olacağına inanıyor. 

CoinTelegraph'ın haberine göre Amerikalı yatırımcılar arasında yapılan araştırmaya göre yatırımcılar Bitcoin 196 bin dolar seviyesine gelene kadar Bitcoin'lerini satmayacak. 

Araştırma, ABD'de 564 Bitcoin yatırımcısı ile yapıldı. Yatırımcılar Bitcoin'in değeri 196 bin 116 dolar olana kadar Bitcoin'lerinden vazgeçmeyeceklerini söyledi. Başka ifade ile yatırımcılar Bitcoin'in şimdiki değerinin 30 katına çıkacağını fiyatlıyor.  

Araştırmaya katılanların yüzde 32'si, Bitcoin'e yatırım yaptıktan sonra ellerinde tuttukları Bitcoin'lerin bir kısmını sattığını belirtirken, yüzde 21'lik kısım da Bitcoin'lerini en az 7 yıl tutmayı planladıklarını gösterdi.  

Bu ayın ortalarında kapasite sorunları ile güncellenmesi beklenen, ancak bu güncellenmenin ertelenmesi ile yükselişine mola veren Bitcoin kaldığı yerden değer kazanmaya devam ediyor. 

Bitcoin bu gece 04:00 itibariyle tarihi zirvesi olan 7 bin 997 doları gördü. 

YORUMLAR 12
  • cenkcan 6 yıl önce Şikayet Et
    sanal paramı:)) sizin bankaların vevduatlarıda sanal para kredı kartı sanal para degilmi.ABd tabiki bitcoini istemez cunki kontrol edemıyor:)))sen visa veya master kartla alışverişyaptıgında bu ABd nın ekranına düşer .bitconle yaparsan ABd haberı olmıyor butun mesele bu
    Cevapla
  • TURK 6 yıl önce Şikayet Et
    para babaları (abd+yahudi) dünya ekonomi para hep bu adamların kontrolünde. Şu an alanda satanda kendileri. Dolar dünya piyasasında hükmünü kaybetmeye başladı. Adamlar başka yollar aramaya başladılar. Çünkü teknoloji gelişti diğer ülkeler artık kendi aralarında sabit kendi para birimlerini sabitleyerek alışveriş yapmaya başladılar. Şimdi bunu kırmanın yollarını araştırıyorlar.
    Cevapla
  • serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış, bakalım nerede patlayacaksınız.
    Cevapla
  • ferhat s 6 yıl önce Şikayet Et
    hackerler bitcoin borsasini haklasa soygunu yapsa kim ne yapabilir ? :)
    Cevapla
  • süleyman 6 yıl önce Şikayet Et
    bankadaki paranı çekmelerinden daha zor bir sistemi var.adı üzerinde kripto para şifrelenmiş dijital değer.
    Cevapla
  • Seyyar bunalim 6 yıl önce Şikayet Et
    Sanal para uçar gider sonra olmayan birseyi ispat etmeye çalışırsınız ama is isten geçer eskinin bankerleri simdi sanal para satıyor akilli olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle