2 bin kişiyi işten çıkarıyor!

İngiliz savunma sanayi şirketi BAE Systems yaklaşık 2 bin kişiyi işten çıkaracak.

2 bin kişiyi işten çıkarıyor!
2 bin kişiyi işten çıkarıyor!
GİRİŞ 10.10.2017 14:30 GÜNCELLEME 10.10.2017 14:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İngiliz savunma sanayi şirketi BAE Systems, Typhoon modeli savaş uçakları için siparişlerin azalması sonrasında büyük bölümü askeri havacılık biriminden olmak üzere 1.950 kişiyi işten çıkaracak. 

BAE işten çıkarmaların 1,400'ünü askeri havacılık ve bilgi teknolojileri bölümünden, 375'ini denizcilik ve 150'sini yapay zeka bölümünden gerçekleştirecek.

YORUMLAR 5
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba onları işten çıkarma sebebi, Zaten yeni kalkılan Ülkeler bunları alsın, bizim cebimizde bel kuruş cıkmadan bize Ajanlık yaptırmak için. Üzün sürsede elemanı kedimiz yeştirmemşz lazım, içimize hiç bir ajan sokmadan. İngiltere nin 350 senedir yaptığı her Ülkeden akıllı çevik gençleri toplamak SAS Komandosu yapıp içten yıkmak.
    Cevapla
  • biri işte 6 yıl önce Şikayet Et
    biz alalım o ları
    Cevapla
  • Sami samimi 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih sultan Mehmet nasıl Macar topçu ustalarını kullandiysa, bizde alıp kullanalım!!! Kullanmasını bilmezsen yeniçeri bile isyan eder
    Cevapla
  • mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    Al sana yetişmiş eleman Türkiye bunları tfx uçakların da kullansın
    Cevapla
  • muro 6 yıl önce Şikayet Et
    mamut uyan mamut uyan onlar ingiliz senin için hiçbirsey yapmaz fitne fesat ve pisliğin dünyaya doğduğu yerdir ingiltere sana uçağı yapar ülkesine şifrelerini kodlarını verir senin ürettiğin uçağın anahtarı ingilterede olur yaani milli olan hiçbbirsey kalmaz canım mamut
    Cevapla