Rusya'dan flaş IKBY açıklaması! Devam edeceğiz

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov'dan Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ne ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Rusya'dan flaş IKBY açıklaması! Devam edeceğiz
Rusya'dan flaş IKBY açıklaması! Devam edeceğiz
GİRİŞ 07.10.2017 19:28 GÜNCELLEME 07.10.2017 19:29
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, Rusya'nın Bağdat'la koordine olarak, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) ile ekonomik alanda işbirliğine devam edeceğini söyledi. Rus Bakan, Suudi Arabistan'ın da ilişkileri geliştirmekle ilgilendiğini belirtti.

Moskova'nın Erbil'le ekonomi alanındaki ilişkilerine devam edip etmeyeceği sorulan Bogdanov "Bu alanda işbirliği yaptık, yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Elbette merkezi yönetimle koordine olarak" dedi.

‘SUUDİ ARABİSTAN, İŞBİRLİĞİNİ GELİŞTİRMEKLE İLGİLENİYOR'

Bogdanov, Suudi Arabistan'ın Rusya ile askeri-teknik alandaki işbirliğini de geliştirmekle ilgilendiğini söyledi.

Bogdanov "Bu alanda işbirliğinin geliştirilmesi ve derinleştirilmesi yönünde büyük bir ilgi olduğundan eminim" ifadelerini kullandı.

Bodganov, Suudi Arabistan ile S-400'lere yönelik bir anlaşma imzalanıp imzalanmadığı sorusuna da yanıt vermeyi reddetti.

YORUMLAR 21
  • ottoman 6 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar satrançı iyi oynar onlar için her ülke her terör örgütü her aşiret reisi ile müzakere edilebilir rusları sakın dost görmeyin akrep gibidirler bir sokarlar anlamazsınız bunların s-400 lerine de güvenmiyorum sistemi uzaktan hackleyebilirler içine ne koydukları belli değil. Reis sakın bunlara fazla güvenme.
    Cevapla
  • mişmiş 6 yıl önce Şikayet Et
    çevir kebap yanmasın. ne güzel dünya....
    Cevapla
  • Maya Dağı 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes çıkarını gözetir. Türkçesi gavur gavurluğunu yapar. Önemli olan bizim stratejilerimize dikkat etmemiz. Gerisi BOŞŞŞŞ.
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar böyle dün dedikleri bu günkünü asla tutmaz biz kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz bu vanayı kapatmak çokmu zor kaç gün oldu hiç bir icraat olmadı yarın bizde barzani lehine konuşursak şaşırmayalım
    Cevapla
  • Serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusyanın arkasına sığınarak siyaset yapmak kadar yanlış birşey yok. Çünkü putin bir damla menfaati için senin denizlerini feda eder. Rusya ile dostluk değil menfaat birlikteliğine bakmak lazım. Alman tankıyla rus füzesi ile dünyaya nizam verilmez bunuda unutmayalım.Silahın kadar varsın, teknolojin kadar konuşursun. Türkiyenin yapacağı şeyler belli.Insansiz hava aracı gibi düşmana korku dosta güven veren silahları kendisi üretmek zorunda. Küfür tek millettir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle