Rusya'dan Türkiye açıklaması: Alacağız

Tkaçev "Türkiye'den domates alacağız, ancak bu kısıtlı miktarda olacak ve Rusya'da domates edinildiği dönemde gerçekleşmeyecek" dedi.

Rusya'dan Türkiye açıklaması: Alacağız
Rusya'dan Türkiye açıklaması: Alacağız
GİRİŞ 06.09.2017 18:22 GÜNCELLEME 06.09.2017 18:33
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Türkiye'den sebze sevkiyatına yeniden başlanmasının genel olarak karmaşık bir konu olduğunu belirten Tkaçev "Bir taraftan ticaret hacminin geliştirilmesi, bir taraftan da yerli üreticileri canlandırmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE'NİN ‘ESKİYE DÖNELİM' DEME HAKKI VAR'

Tkaçev, Rusya'nın Türkiye ile ticaret hacminin yeniden canlandırılması ile ilgilendiğini belirterek "Türkiye'ye 3 milyon tondan fazla tahıl sevkiyatı yapıyoruz. Bundan para kazanıyoruz ve bunu kaybetmek istemiyoruz. Bu sevkiyattan yaklaşık 2 milyon dolar kazanıyoruz. Ayrıca büyük miktarda nebati yağ, pirinç satıyoruz. Bu nedenle bu hizmetleri bize sağlarken, Türkiye'nin ‘Bizden satın alın, eski döneme geri dönelim' deme hakkı var" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 21
  • adalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaw bazen utanıyorum ne dir bu domates taralda 20 kuruş ruslar yalvarıyoruz bu kadar suriyeli besliyoruz milyarlarcafolar harcıyoryz merdi namerde ezdiriyoruz
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz sizden S_400 alalım. Sizde bizden domates alın. Ne güzel bir ticaret. Bizim çiftçimiz size çalışıp 100 binlerce ton domates üretip size yollasın, sizde onun karşılığında bize 1 tane S_400 gönderin. Sonrada bizde enflasyon füze gibi fırlasın. Garip-gureba da ekmeğini su ile ıslatsın.
    Cevapla
  • Eginli 6 yıl önce Şikayet Et
    Gelecegin savaslari Su, Domates, Hiyar ve Hurma yuzunden olacaktir ben bugun yildizlara baktim onu gosteriyor :))))
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Onlar bize S400 satıyor biz onlara domates.Birbirine çok benziyor bu ikisi.
    Cevapla
  • Mehmed 6 yıl önce Şikayet Et
    ee 100 yildir koreltilen , oto bile urettirilemeyen bir ulke TR, yavas yavas birseyler uretiliyor. siha vs arastir bakalim.
    Cevapla
  • Nazım Zengin 6 yıl önce Şikayet Et
    ne domatesmiş yaaav...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle