Rusya'dan şok Türkiye hamlesi!

Moskova'da bir mahkeme, Türkiye'ye tur satışı yapan bir dizi tur operatörünün internet sitelerinin kapatılmasına karar verdi.

Rusya'dan şok Türkiye hamlesi!
Rusya'dan şok Türkiye hamlesi!
GİRİŞ 02.06.2016 12:14 GÜNCELLEME 03.06.2016 08:58
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Rus tüketici hakları denetim ajansı Rospotrebnadzor'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'ye tur satışı yaptıkları belirlenen 23 tur operatörünün internet siteleri mahkeme kararıyla kapatıldı.
 
Rusya, Suriye'de bir uçağının Türk F16'ları tarafından düşürülmesi ardından ülkedeki seyahat şirketlerinin Türkiye'ye tur satışı yapmasını yasaklamıştı.
 
Rospotrebnadzor yetkilileri daha önce Türkiye'ye tur satışı yapıp yapmadıklarının belirlenmedi için 700 seyahat şirketinde planlanmamış denetimler gerçekleştirmişti.

YORUMLAR 44
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir
    Cevapla
  • kazım 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın putin ne yapsan boş sen svinya yemeye devam et .TARİHİ RUS HALKI SENİ AFFETMEYECEK KENDİ SONUNU KENDİN HAZIRLIYORSUN .UNUTMAKİ SENİN EVİNİN YOLU BOĞAZLARDAN GEÇER BUNLAR SANA KAPATILIR YA ADAM OLUR YADA İYİ BİR KOMŞU OLURSUN YADA BİZ ADAM ETMESİNİ BİLİRİZ MİLLET OLARAK AMA BİZE GEREK KALMADAN SENİN HALKIN SENİ TERBİYE EDECEK BUNA EÖİNİMDAHA İLK SEÇİMDE BEKLE GÖR .
    Cevapla
  • Sabit Kal 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan isteyin ve helal yoldan kazanç araçtırın. Rabbim hiç bilmediğiniz yerden daha temiz, daha bereketli, daha bol kazanç nasib eder. Bu büyük fırsatı değerlendirip, bir tek Rus'a ihtiyacımız olmayacak şekilde Turizmimizi Müslüman ve ahlaklı ülkelere açabiliriz. Kötü sandığımız bu hadisede kimbilir ne hikmetler, nimetler ve fırsatlar yatıyor. Araçtırmalıyız.
    Cevapla
  • şahin 7 yıl önce Şikayet Et
    bu putin gerizekalının teki ulan sen gemileri hangi boğazdan geçireceksin
    Cevapla
  • saga 7 yıl önce Şikayet Et
    Ruslara karşı tepkimizi artıralım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle