175 bin dolar maaşla bu işi yapar mıydınız?

ABD'de bir aile, yıllık 175 bin dolara istihdam etmek üzere ev yöneticisi ilanı verdi.

175 bin dolar maaşla bu işi yapar mıydınız?
175 bin dolar maaşla bu işi yapar mıydınız?
GİRİŞ 25.03.2016 14:53 GÜNCELLEME 25.03.2016 14:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

San Francisco’da 929 metrekare bir evde yaşayan) aile, yıllık 175 bin dolar ücretle istihdam etmek üzere ev yöneticisi ilanı verdi. Yerel bir gazetede yayımlanan ilanda, alınacak ev yöneticisinin şu nitelikleri taşıması gerektiği belirtildi:

“Sorumlu olacak kişi, 1 köpek ve 5 kişiden oluşan bir ailenin; ajanda, takvim yönetimi sorumluluğu üstlenecek. Aileye,seyahat planlamalarında yardımcı olacak. Restoran rezervasyonlarını yapacak, temizlik ve düzenleme dahil günlük işlerle de ilgilenecek. Detaylara dikkat etmekte iyi bir gözünüz varsa, her şeyin düzenli ve yerinde olmasını seviyorsanız, sadık, samimi ve sevgi dolu bir aileyle çalışmak için CV’nizi yollayın. Başvuracak kişi daha önce mimari veya sanat ile ilgilenmişse artı bonus olacaktır.”

İlanın devamında, ailenin basit yaşam tarzını sevdiği fakat dünyanın birçok yerinden gelen elit kesimle de zaman geçirdiği belirtildi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 2
  • ASLAN 8 yıl önce Şikayet Et
    "Dünyanın birçok yerinden gelen elit kesimle zaman geçirdiğini" maaşın neden 175 bin dolar olduğunun sırrı bu cümlede gizli canlarım benim :)
    Cevapla
  • ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    tamda hesap uzmanı kemal kılıçtaroğluna göre bir iş
    Cevapla