Rusya'da borcu borçla kapatma dönemi

Ekonomik krizle boğuşan Rusya'da, vatandaşlar borcunu kapatmak için bankadan kredi alıyor.

Rusya'da borcu borçla kapatma dönemi
Rusya'da borcu borçla kapatma dönemi
GİRİŞ 20.03.2016 09:44 GÜNCELLEME 20.03.2016 10:47
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Ekonomik krizde halkın alım gücünün azaldığı Rusya’da kredi borçlarını kapamak için daha fazla kredi alan kişilerin sayısı artıyor. İzvestiya gazetesinin haberine göre, Rusya’da 2015 yılında verilen kredilerin yüzde 50’si, daha önceden var olan kredi borçlarının tamamını ya da bir kısmını kapamak için kullanıldı. 

Birleşik Kredi Bürosu’nun verilerine göre, 2014 yılında ise, kredi borçlarını kapatmak amacıyla yeni kredi alan Rusya vatandaşlarının, kredi borcu olan kişilere oranı yüzde 43 idi.

2014 yılında bu kişiler, yeni aldıkları kredilerin ortalama yüzde 40’ını eski kredi borçlarını ödemek için kullanırken, bugün bu oran yüzde 50. 

Rusya’da bugün 7,7 milyon kişinin en az üç kredi borcu bulunuyor.

KAYNAK: TÜRKRUS
YORUMLAR 45
  • YALÇIN 8 yıl önce Şikayet Et
    Zalimin zulmü varsa,mazlumun ALLAH'ı(cc) vardır.küfür devam eder zülum devam etmez.yaptığınız zülmün hesabını vereceksiniz.emareleri görükmeye başladı,devam eder inşaallah.
    Cevapla
  • aliş 8 yıl önce Şikayet Et
    başlarında bu kara cahil varken batmak bile onları kutarmayacak
    Cevapla
  • isimail serin 8 yıl önce Şikayet Et
    Insallah daha beter olursunuz nice mazlumun kanina girdiniz nice mazlumun evini barkini yuvasini yiktiniz insallah allahta sizin evinizi barkinizi yerle ihsan eder cunki mazlumun sahibi allahtir mutlaka mazlumun intikamini alir.
    Cevapla
  • VATANIM 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusya da bıçak kemıge dayandı. Bızde de Fezleke Fezleke dıye. dıye bıçak kemıge dayandı.
    Cevapla
  • anlıyana 8 yıl önce Şikayet Et
    bari onlar kredi alabiliyor, 4 aydır kredi kartı başvurusu yapıyorum niyeki kredi geçmişim yok hiçbir banka vermiyor yaşım 26 son sıgortalı çalışma surem 4 ay...
    Cevapla
  • nasil ? 8 yıl önce Şikayet Et
    ben sadece staj yapacagim yerden alacagim maas icin hesap actirmaya gittigimde, bana ogrenci oldugum halde 1600 TL limitli kredi karti verdiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle