Rusya'nın planına Azerbaycan'dan darbe

Azervbaycan, Rusya'nın düşen petrol fiyatlarını önlemek adına yaptığı anlaşmaya uymayacağını belirtti.

Rusya'nın planına Azerbaycan'dan darbe
Rusya'nın planına Azerbaycan'dan darbe
GİRİŞ 16.02.2016 15:15 GÜNCELLEME 17.02.2016 09:02
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Rusya, petrol üretimi için S.Arabistan, Katar ve Venezuela ile  Katar'ın Doha kentinde bugün masaya oturdu. Görüşmenin sonunda, petrol üretimini 11 Ocak seviyesinde dondurma kararı çıktı.

OPEC'TEN RUSYA'YI RAHATLATAN ANLAŞMA

Rus yönetimi, düşen petrol fiyatlarının ülkede tetiklediği krizi bu şekilde hafifletmeyi planlarken, Azerbaycan bu planı bozabilecek bir hamle geldi. Azerbaycan Petrol Bakan Yardımcısı Natiq Abbasov, Azerbaycan'ın petrol üretimini dondurma planları olmadığını söyledi.

PETROL FİYATI YÜKSELDİ

Rusya, Suudi Arabistan, Venezuela veKatar'ın diğer üretici ülkelerde kabul ettikleri takdirde üretimlerini Ocak ayı seviyesinde dondurma kararı almalarını değerlendiren Abbasov, "Üretimimizi dondurma planımızı yok" diye konuştu.

YORUMLAR 25
  • Abdulhamid Han 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar önemli olan kan bağı değil can bağıdır.Lütfen şu etnik merkeziyetciligi bırakalım.Etnikcilik bizi zayıflatır.Osmanlı 700 yıl önce anladı birliğin dilde değil dinde oldugunu.Ve ondan dolayı 3 kıtada imparatorluk kurdu.Ama onu yine yıkan fransa da mason yahudilerin çıkardığı milliyetçilik fitnesi yüzünden zayiflayarak yıkıldı.Tıpkı bu zaman da olduğu gibi.Bizi güçlü kılan dilimiz degil,dinimiz İSLAM dır.Lütfen sizden rica ediyorum.
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey avrupa haysiyeti dini bozuk kendi bozuk avrupa Rabbim sizin topunuzun belasını gönderecek yakında.medet dileyeceksiniz türkiyeden
    Cevapla
  • Sen 8 yıl önce Şikayet Et
    biri bana su kazak kirgiz lari aciklar mi niye rusya nin yaninda yer aliyorlar hani nerde türklük
    Cevapla
  • ali kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    tek dostumuz azerbaycann
    Cevapla
  • Tuncay 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkün Türkten başka dostu yok demeyin, Allah varken başkasına el acmaca gerek yok
    Cevapla
  • serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya git kazaklara sor cogu tinlamaz bile o bizde var hem onlar turkuz bile demezler kazagiz ve veya kirgiziz derler onlar bize il olacak devletler onlarin bize dogru durust 1 destegi olmaz zaten kuklalar cogu .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle