Fazla zaman kalmadı! Putin'in başı dertte

Rusya’da ekonomik kriz şartlarında sosyal hoşnutsuzlukların arttığına dikkat çekiliyor.

Fazla zaman kalmadı! Putin'in başı dertte
Fazla zaman kalmadı! Putin'in başı dertte
GİRİŞ 08.02.2016 01:45 GÜNCELLEME 08.02.2016 02:08
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Yüksek Ekonomi Okulu raporunda, ''Halkın sabrı en fazla 1,5 yıl daha yeter, daha sonra kitlesel gösteriler başlayabilir'' uyarısı yapıldı. Ekonomik krizin en fazla etkilediği kesimlerin ise Moskova'da yaşayan kalifiye gençler ile taşra sakinleri olduğu belirtiliyor. 

EN YÜKSEK SEVİYEYE YÜKSELDİ

Rbc ajansının bildirdiğine göre, Yuri Levada kamuoyu araştırmaları merkezinin düzenlediği konferansta, Rusya'da halkın ''depresif halinin'' geçen sene, araştırmnın yürütülmeye başladığı zamandan bu yana en yüksek seviyeye yükseldiğine dikkat çekildi. 

KİTLESEL GÖSTERİLERE KATILIM ARTABİLİR
 
Yüksek Ekonomi Okulu'nun raporundan tespit ve öngörüleri paylaşan Profesör Natalya Tihovaya, Rusya’da ekonomik kriz şartlarında refah seviyesi gerileyen halkın 1,5 yıl içerisinde kitlesel gösterilere katılımının artabileceği tahminini dile getirdi. 

GEÇEN YILA GÖRE HALK DAHA UMUTSUZ HALE GELDİ
 
Yapılan bir araştırmada, Rusya'da geçen sene halkın kin, öfke, umutsuzluk ve çevresine karşı duyduğu nefret duygularında artış olduğu ve daha saldırgan hale geldiği saptandı. 

HALKIN YÜZDE 12'Sİ AÇLIK SINIRI ALTINDA
 
Yüksek Ekonomi Okulu raporuna göre, Rusya'da geliri yoksulluk sınırının iki kat üzerinde olan kişilerin nüfusa oranı yüzde 25. Halkın yüzde 12'si açlık sınırında yaşıyor. 

YORUMLAR 43
  • Yanliz kurt 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen bizim turkiye kafa tutum bizim arkamisda ALLAH var
    Cevapla
  • vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    kanımın son damlasına kadar hazırım
    Cevapla
  • Eto 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusya'da şu an iyi bir emekli maaşı 250 lira. Bir öğretmen ve öğretim görevlisi maaşı ise 550 liraydı ve kriz yüzünden 350 liraya düşürdüler. Bizde ise yılbaşından sonra asgari ücret 1300 lira ya çıktı, emelilere 150 liradan 250 liraya kadar zaman yapıldı (zam maaşa göre değişiyor) hâlâ ekonomimiz kötü yazıyorlar. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • sebo 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara Allah Bela Verecek
    Cevapla
  • Bozok 8 yıl önce Şikayet Et
    :) he Rusya battı bizim ekonomi mükemmel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle