Ukrayna'dan Türkiye'ye destek: Almaya hazırız

Ukrayna, Rusya'nın Türkiye'ye yönelik başlattığı ticari kısıtlamalar üzerine gereken gıda ürünlerini ithal etmeye hazır olduklarını açıkladı

Ukrayna'dan Türkiye'ye destek: Almaya hazırız
Ukrayna'dan Türkiye'ye destek: Almaya hazırız
GİRİŞ 01.12.2015 09:11 GÜNCELLEME 02.12.2015 05:53
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Ukrayna Tarım Politikası ve Gıda Bakanı Aleksey Pavlenko,  Rus hükümetinin Türkiye'ye yönelik ticari kısıtlamalarından dolayı Türkiye gıda  pazarında doğabilecek herhangi bir açığı memnuniyetle doldurmaya hazır  olduklarını söyledi. 

Pavlenko yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın gıda üreticileri ile  Türkiye'nin ilgili kurumlarını bir araya getirmeye hazır olduklarını belirterek,  böyle bir gerekliliğin doğması halinde bütün olanakları sağlayacaklarını  vurguladı. 

Bakan Pavlenko, "Eğer Türkiye'de buğday, arpa, Mısır veya yumurta,  süt, tavuk gibi ürünlerde ya da dışarıdan tedariki sağlanan gıda ürünlerinde bir  ihtiyaç doğarsa, bu ihtiyaçları gidermeye memnuniyetle hazırız" diye konuştu.
 

YORUMLAR 24
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    pazar sorunu yok rusya kendi kendini yaktı Türkiyenin bu kavgada zararı olacak ama Rusyanın zararının yanında hiç sayılacak
    Cevapla
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    sanarsın fedakarlık yapıyo
    Cevapla
  • No Comment 8 yıl önce Şikayet Et
    Ihtiyac mi diyo bu? elimizde fazla var bu yuzden ic piyasa iyice canlandi..isimize de gelmedi degil..
    Cevapla
  • Cemal 8 yıl önce Şikayet Et
    İyi niyetin için sağol kardeş. Biz zaten kendi ihtiyaçlarımızı çoğunlukla karşılayabiliyoruz.
    Cevapla
  • Oguzhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Yakinlas be turkiyem vakit kaybetmeden yakinlas! Ukrayna ile yakinlasmak Rusya nin hic hosuna gitmeyecektir. Osmanli zamaninda dusmanin dusmani herzaman dostun olurdu ve bu sekilde politik kazanimlar elde ederdi devletler! Harekete gec Türkiyem!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle