Putin'den Çipras'a Türkiye şartı!

Rusya Devlet Başkanı Putin, Yunanistan`a şartlı mali destek verilebileceğini açıkladı.

Putin'den Çipras'a Türkiye şartı!
Putin'den Çipras'a Türkiye şartı!
GİRİŞ 08.05.2015 13:57 GÜNCELLEME 08.05.2015 17:30
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Putin, Yunanistan Başbakanı Çipras’a Yunanistan'ın Türkiye üzerinden Avrupa'ya uzanacak doğalgaz boru hattına dahil olması halinde mali yardımda bulunabileceklerini söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den Yunanistan'a şartlı mali yardım önerisi geldi.

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile görüşen Putin, Yunanistan'ın Türkiye üzerinden Avrupa'ya uzanacak doğalgaz boru hattına dahil olması halinde, Atina'ya mali yardımda bulunmaya hazır olacaklarını söyledi.

YORUMLAR 10
  • Cipraslar 8 yıl önce Şikayet Et
    Hani bizim ciprasa özenen solcularımız. Bak cipras dilenmeye başladı.Sesiniz çıkmıyo.Adam Allah nedir bilmiyo bizimkiler neredeyse Kahraman ilan edeceklerdi.Gerçi bizimkilerin de ciprastan geri kalır tarafları var mi onu da tartışmak lazım.Şimdi de diyanete sarmışlar. Başörtüsü bitince yeni saldırı adresleri diyanet oldu galiba.Atatürk ün kurduğu diyanet.Yıllardır Atatürk ü kullanan ama hiç sevmeyen bu zihniyetin gerçek yüzünü bazı solcu kardeşlerimiz göremiyosa bu da çok garip.
    Cevapla
  • kolay degil 8 yıl önce Şikayet Et
    o isler oyle kolay degil.. bu boru hatti guney boru hatti olarak bulgaristandan gececekti ama ukrayna olaylari nedeniyle AB baski yapip bulgaristani geri cektirtti. Ki bulgaristanin ekonomisi icin cok onemliydi bu hat. simdi AB TR'den gecen yeni hat'a yunanistanin katilmasina izin verir mi? Hem git AB'ye borclarimi sil diye yalvar hem de Putin kozunu oyna, Cipras atesle oynuyor.
    Cevapla
  • güçlü türkiye 8 yıl önce Şikayet Et
    Parayı verir ama sizi sömürrürü bu çarın torunu.
    Cevapla
  • Adem 8 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır? sen hangi yanda durmaktasın? Bizim için bizden tarafa konuşmuş. Demek ki Putin kadar da değilsin, ne işin var bu ülkede?
    Cevapla
  • para 8 yıl önce Şikayet Et
    ne yapsaydı sana para yok mu deseydi
    Cevapla
  • fahrettin öztürk. 8 yıl önce Şikayet Et
    turk hard bence senın dedgın gıbı degıl.kazan kazan yontemı. yanı yunan dahil olursa hem yunan hem rusya hemde tabaıkı turkıye kazanacak. bu arad yunann ile turkıye tcarı aamaclada olsa yakınlaşmış olacak.ha bu arada turkıye uyanık olursa bunun gıbı yakınlaşmalardan cok kazançlı çıkabılır kanısındayım.avrupa kırlsın bosver turkıye ekonomik acıdan kaznclı cıksında.... bu acıdan bakarsan faydalı gıbı.
    Cevapla
  • yyk 8 yıl önce Şikayet Et
    Aslında Yunanistanın da faydasına.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle