Ünlü yatırımcı: Yunanistan battı

Ünlü yatırımcı Marc Faber, "Gerçekle yüzleşin Yunanistan battı" açıklamasında bulundu.

Ünlü yatırımcı: Yunanistan battı
Ünlü yatırımcı: Yunanistan battı
GİRİŞ 17.04.2015 15:03 GÜNCELLEME 17.04.2015 15:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yunanistan ile uluslararası kreditörleri arasında gerilimin arttığı bir dönemde CNBC'ye konuşan Faber, Yunanistan'ın mali durumunun düzeltilebilir olmadığını savundu.

Faber, "Yunanistan gelecek 10 yılda yıllık yüzde 10 büyüse bile, borçlarını geri ödeyebilir duruma gelemez. Yunanistan battı. Bu gerçekle yüzleşmemiz daha iyi olur. Yunanistan adrtık yükümlülüklerini yerine getiremez duruma gelmeli" diye konuştu.

Yunanistan'ın Euro Bölgesi'nden ayrılmasının ise ekonomik bir konu olmaktan çok siyasi bir konu olduğuna inandığını vurguladı.

YORUMLAR 6
  • CEM 8 yıl önce Şikayet Et
    zaten neüretiyodu köse basi PANKA baska nevar YUNANISTANDA !!!!
    Cevapla
  • osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    kemali götürün kurtarsın tam ona göre ülke 0/0 100 oyla ikdidara gelir merdivene tersten bindimi taman kendi milleti zaten burada ona başbakanlığı 23 nisanda bile vermezler
    Cevapla
  • temenni 8 yıl önce Şikayet Et
    bu yeni bir söylem degilki problem yunanistanın batıp batmaması degil AB nin dagılıp dagılmamasıdır.siz ondan bahsedin. dunya için bu önemli bir konu bu Özellikle Türkiye için.
    Cevapla
  • karagöz 8 yıl önce Şikayet Et
    daha beter olsunlar...din düşmanı ırkçılar...
    Cevapla
  • Akin 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa birligi bir somuru duzeni, kucuk ulkeleri somuruyor. Baska bir sey degil. Yunanistan batti da sanki diger birlikteki kucuk ulkeler cok mu iyi? Kucukler Avrupa'nin buyuk baslarina calisiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle