ECB'den protesto açıklaması

ECB tarafından yapılan açıklamada, protestocunun temsil etmediği bir haber kuruluşu adına kayıt yaptırarak toplantıya katıldığı bildirildi.

ECB'den protesto açıklaması
ECB'den protesto açıklaması
GİRİŞ 15.04.2015 19:52 GÜNCELLEME 15.04.2015 19:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avrupa Merkez Bankası (ECB), ECB Başkanı Mario Draghi'nin basın toplantısında protesto eylemi gerçekleştiren kişinin, salona bir haber kuruluşu adına kayıt yaptırarak girdiğinin belirlendiğini bildirdi.

ECB tarafından yapılan yazılı açıklamada, basın toplantısının bir protestocunun sahneye atlayarak Draghi'ye konfeti atması sebebiyle kısa bir süre kesintiye uğradığı ve ECB personelinin olayı araştırdığı kaydedildi.

Güvenlik görevlilerinin duruma acil ve etkili bir şekilde müdahale ettiği belirtilen açıklamada, ilk bulguların, protestocunun temsil etmediği bir haber kuruluşu adına kayıt yaptırarak toplantıya katıldığını gösterdiği bildirildi.

Açıklamada, protesto eylemini gerçekleştiren kişinin binaya girmeden önce güvenlik önlemleri ve kimlik kontrolünden geçirildiği, ECB Başkanı Draghi'nin eylemde yara almadığı ve basın toplantısına sakince devam ettiği aktarıldı.

YORUMLAR 1
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    efsane bir kare olur bu
    Cevapla