İran dünya ve Avrupa'yı tehdit etti

İran dini lideri Ali Hamaney, dünya ve Avrupa ülkelerine doğalgaz resti çekti.

İran dünya ve Avrupa'yı tehdit etti
İran dünya ve Avrupa'yı tehdit etti
GİRİŞ 18.02.2015 21:53 GÜNCELLEME 18.02.2015 22:13
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

İran dini lideri  'Devrim Rehberi' Ali Hamaney, ''İran, gerekirse dünya ve Avrupa'nın ihtiyacı olan doğalgaz ile onlara yaptırım uygulayabilir'' dedi. 

Rehberlik ofisinden yapılan açıklamaya göre, Hamaney yaptığı konuşmada ''Eğer  yaptırım silahı İran halkına karşı kullanılırsa gelecekte de İran halkı, onlara yaptırım uygulayacaktır. Dünyanın en çok petrol ve doğalgaz rezervine sahip İran, gerekirse dünya ve Avrupa'nın ihtiyacı olan doğal gaz ile onlara yaptırım uygulayabilir'' diye konuştu.

YORUMLAR 47
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    hiç gülesim yoktu
    Cevapla
  • ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    amannn bütün batının dizlerinin bağı çözüldü...kafa tutma çok icraat yok.İslamiyete İrandan daha fazla zarar veren başka müslüman ülke var mı? Irakla yıllardır savaşıp müslüman kanı döken siz değil miydiniz? İsraile her fırsatta kafa tutan ama şimdiye kadar hiç bir şey yapamayan kimdir? ABD, sizin sözlerinize dayanarak müslümanların canına okuyor ve siz bu oyunu ABD ile birlikte oynuyorsunuz.
    Cevapla
  • simorga@hotmail.com 9 yıl önce Şikayet Et
    Bravo katılıyorum çok uzun zamandır dünyanın gözünün önünde çok iyi yazılıp planlanmış baş rolünü ingiltere israil abd ve iranın paylaştığı müthiş biir tiyatro sergileniyor bizler ve dünya izliyoruz
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Netice: İrana güvenmeyelim tamam... Ama boş şişinmeden de uzak duralım. Gavurun birbirine kırdırma vizyonu olduğunu da unutmayalım vesselam.
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Yav şu iran gavura bir kurşun atmadı edebiyatını anlayabilmiş değilim... Şiilik sapıklık tamam ama... Bizim de ecdadımız gavura bir kurşun atmış. Cumhuriyetten beri biz hangi kurşunu atmışız, bu bir... Bilakis sürekli adamların kanunlarını şapkalarını, mallarını almış, açılıp saçılmalarını taklit etmişiz. Onlar istiyor diye padişahımızı halifemizi satmışız (onlarda halen kraliçe mevcut)... Bir de bu zamanda kim kime kurşun atarak mücadele ediyor ki? Yani devletler arasındaki mücadeleler bugün "kurşun" atarak mı oluyor? ABD kendisi kurşun atmıyor, bir takım gruplarına attırıyor. E İran da Hizbullah'ına attırıyor kurşunları... Ya Türkiye hangi gavura kurşun atmış?
    Cevapla
  • ebazer yalnız 9 yıl önce Şikayet Et
    36 yıldır merg berg amerika diyerek abd ye tek kurşun atmayan rafizi iran şu an abd ile dosttur.suriyeli ıraklı sudan lı mazlumların katilidir.merg berg ey iran.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle