Rusya'ya kötü haber! AB harekete geçiyor

Hafta sonu Ukrayna’da meydana gelen çatışmalarda çok sayıda sivilin yaşamını yitirmesi Avrupa Birliği’ni harekete geçirdi.

Rusya'ya kötü haber! AB harekete geçiyor
Rusya'ya kötü haber! AB harekete geçiyor
GİRİŞ 26.01.2015 09:53 GÜNCELLEME 26.01.2015 09:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk yaptığı açıklamada Rusya’ya yönelik politikaların yeniden gözden geçirilmesini talep ederek “Moskova’ya yönelik politikalar beklentiler yerine yaşanan gerçekler göz önünde tutularak yapılmalı” dedi.

AB çevreleri bu açıklamanın ardından Rusya için yeni yaptırımların gündeme geleceğine kesin gözüyle bakıldığını belirtti.

YORUMLAR 8
  • herkese 9 yıl önce Şikayet Et
    ab hukuksuz ve adaletsiz yaptırımlar uyguluyor ! ! ! AB nin yüzü ortaya çıkıyor ! ! ! ne kadar hukuk tanımaz ve adaletten yoksun bir yapı oldugu gün gibi aşikardır artık ! ! ! AB deki bütün ülkeler bunu bir daha düşünüp nasıl bir yapının içinde üye olduklarını hesaplamalılar ! ! ! ! ! ! Yunanistan AB nin ne kadar adeletsiz,hukuksuz ve çürük bir yapı oldugunu acı bir şekilde anladı ! ! ! ! ab giderek itici ve çürük bir yapıya dönüşüyor ama soru şuki bu çürüklüğünü nasıl tedavi edecek ! ! ! UMARIM yunanistan kendini kurtarır yoksa AB nin çürük çarkları arasında yok olup gidecek ! ! !
    Cevapla
  • yavuz sultan selim 9 yıl önce Şikayet Et
    avrupa bizi asla kabul etmez çünkü dedelerimizin kılıç darbelerini asla unutmazlar 3 kıtaya hakim bir imparatorlugun torunlarıyız biz hepsinin ana kitaplarında nasıl emrimiz altında kaldıkları yazılı sizce unutabilirlermi unuttular diyelim topla tüfekle bin bir oyunla osmanlıyı çökerterek kurtuldular şimdi torunlarına kucak açacaklarınımı sanıyorsunuz güldürmeyin insanı amaç her daim bizi kaoslara sürüklemek birbirimize düşürerek tüm gücümüzü tüketmek ve sonra bizi uşaklaştırmak AMA YEMEZ BİZ MÜSLÜMANIZ ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMAYIZ .
    Cevapla
  • hakkı bahtiyar 9 yıl önce Şikayet Et
    türkiye rusyaya kucak açtı abd petrol fiyatlarını düşürdü.rusya kirize düştü.gümrük birliği kaldırıp 5-6 ülkeyle ticaret yapacaktık.abd. ve avr.suriyeyi-mısırı-libyayı-yemeni ve tunusu karıştırdı.Türkiyenin ordoğunun konrolüne hakim olmaması için ırakta kürt devleti kurup tıkadılar suriyede kürt yönetimini dibimizde inşa ettiler kürt boru hattı döşeyip türkiyeyi boşa çıkarmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • erendb 9 yıl önce Şikayet Et
    rusya nekadar sıkışırsa,bizim okadar menfaatmize olur. ama bununda bir sonu olur, artık bu amerika ve ab ekseninden kurtulmamız şarttır, komşularımız dururken soros artıklarıyla sıkıfıkı olmanın anlamı yok.
    Cevapla
  • polat 9 yıl önce Şikayet Et
    Rusya cok dagildi ama hicbir zaman emperyalistlerin gucunu himayesini ustunlugunu kabul etmedi Avrupa kendine hayri yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle